Ezggg1 Doktor en geç 36ncı haftayı bekleyebiliriz dedi sebebini anlayamadım bir sıkıntı görmediği halde 36dan sonrası riskli olur diyor tek yumurta ikizi olup 36 dan geç doğum yapan var mı ?
NznS Ezggg1 benim doktorum da 36. Haftada alırız diyor tek yumurta ikizi. Ama benim serklajimda var. Ben de zaten çok zorlanmaya başladım. 36 yi gorurmuyuz diye düşünüyorum. Siz hangi ildesiniz ?
Kelebekanne- Ezggg1 Çift yumurta benim bebişlerde max 37 dedi doktorum çok beklemiyorlar. Ciğer geliştiricide vuruldum şuan 34+5teyiz bugün çatı muayenesinde 2 cm açıklık olduğunu öğrendim 🥺 Nstde sancım çıkmadı bekliyoruz…
Ezggg1 NznS İstanbuldayım ama nedenini anlayamıyorum sorunsuz ilerlediğini söylüyor benim doktorum alıcaz diyor 37yi görebilsin istiyorum
NznS Ezggg1 tek yumurta ikizi olup 36 yi geçen oldu mu acaba? Ben de araştırdım ama çok denk gelmedim. Bende İstanbul’dayım doktorunuz kim? Kaçıncı haftadasiniz suan
Ezggg1 NznS Benim merak ettiğim de o doktora göre Max 36ya kadar bekleyebilirmiş Şule Birol ince 35 hafta 3günlük olduk çarşambaya sezeryan tarihi verdi
NznS Ezggg1 anladım canm sağlıkla gelsinler inşallah benim doktorum da en geç 36 da alacak. Tek yumurta ikizi olunca riskler fazla oluyor galiba. Riske etmek istemiyor olabilirler. Ama sen doktorunla konuş sen rahatsan belki bir hafta daha bekler.
NznS Ezggg1 benim doktorum çok fazla ikiz doğumu yaptırmış. Tek yumurta ikizi olup 36 yi gören bile çok nadir canım. Sen çok güzel ilerlemissin maşallah size
NznS Kelebekanne- evet çift yumurta ikizlerinde biraz daha bekliyorlar. 37 de doğum yapan çok duydum bende. Sağlıkla kucağınıza alın insallah