irem0596 Arkadaşlar bir saat önce kalçamdan belime doğru bi ağrı başladı sonra soluma yatıp dinlendim geçti. Şimdi hafif hafif ağrıyo. Sancı mıdır bu? 37+4 haftalığız bu arada.
Tospkkk irem0596 canım ben de 37+3 oldum 2 gün önce aynı senin gibi kalçamdan belime vuruyordu 1-2 saat sürdü kasıklarım da çok ağrıyordu sonra geçti, muhtemelen bebiş doğum kanalına yerleşiyor
Crocus20 irem0596 eğer sancıysa belirli aralıklarla girer çıkar sürekli. Yan yatmanız fayda etmicektir. Birde bel ağrısı böyle durumda biraz daha uzun sürüyo. Sağlıcakla gelsin inşallah ❤️
nessa00 irem0596 aynı hadtadayız 37+6 şuan aynı şeyleri üç gündür yaşıyorum yalancı sancı gerçek sancı gelince anlamamak mümkün değil doktorum hep öyle dedi sancılarını evde çekip doktora gitmeni tavsiye ederim evde daha rahat çekersin
irem0596 nessa00 planlı sezeryanım 9 aralık o yüzden artışını beklemem yüksek ihtimalle de bakalım yalancı sancı gibi geldi bana bu
gmzaduman irem0596 bende bu gece itibarıyla 37+6yım. Ara ara regl ağrım oluyor sadece hepsinde heyecanlanıp acaba diyorum bakalım ne zaman gelecek