Ayseyavuz Bebek dusunmuyorduk şuan 2 sezeryan ve ikisinde daha küçük ondan yani istememiştim sebebi Yanılmıyorsam 22 sinde yumurtlama günümde oldu bu olay hamile kalma olasiligim yada kalmama olasiligim nedir
plajterligi MNesemm yok henüz değil baya yoğunluk yarattım kendime sadece 5 ve 6 Aralık boş 😂 regl erken olmazsam 5 inde kan vermeyi düşünüyorum, bu ay hsg çekilmiştim erken ya da geç olabilir ama inşallah bebek vardır hiç olmam 🤗
MNesemm plajterligi hm inşallah ben yaptım da Cook silik çıktı şuan beklemedeyim 20 yumurtlama. Ama geç dolenme olabilirmi acaba sonra yapsam cikarmi net birsekilde
Seyma0323 2 yaşında oğlum var sezeryan ile doğum yaptım. Tam rahat edicem yalnız büyüttüm derken.. 2 gün önce 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim😩
MNesemm Seyma0323 aaa maşallah üzülme bende tek başıma buyutum çocuklarımı eşin destek oldumu hiç sorun olmuyo cnm bat ne zamn birde ne zamn beli oldu
Seyma0323 MNesemm 16sinda olmam gerekiyordu.. 6 haftalik hamileyim hesapladigima göre. 2 gün önce öğrendim :(