Kızlar merhaba öncelikle doğum yapacak annelerim sağ Salim bebişleri kucağınıza alın bebek isteyen bekleyen annelerim rabbim en yakın zaman da sizleree de nasip etsin 38+6 da sabah 10 da aniden suyumun gelmesiyle uyandım eşim işe gitmişti evde tektim ayağa kalkar kalmaz sanki çeşme açmış gibi su boşaldı iç çamaşırım da hafif kan lekesi gördüm korktum hemen annemi eşimi aradım eşim işten hemen çıktı o sürede duşa girip abdest almak istedim eşim geldi giydim çıktık vs suyum halen gelmeye devam ediyordu sancım vs sıfır dı ama hastaneye geldik beni hemen muayene ettiler açıklık 1 cm idi doktorlar bile şaşırdı bu kadar su gelmesine açıklık nasıl 1 cm oluyor diye neyse benim yatışım yapıldı saat öğlen 12 de saat 16.00 a kadar düzensiz sancılarım çıktı nst de 16 dan sonra bana alttan fitil verdiler akşam 7 ye kadar 3 cm açıklık oluştu işe yaramadı dendi akşam 7 den sonra bana suni sancı verdiler panik atağım tuttu bildiğiniz yatak ta bayılıyordum kendi kendime artık yatağa vurmaya vs başladım gelen giden doktor alttan muayene yapıyordu ama açıklık halen ilerlemiyordu en son bayan bi doktor geldi senin doğumun böyle giderse yarını bulur dedi o zamana kadar da sancı çekersin dedi neyse dedim dualar ettim doktor nst yi çözdü squat yapmamı istedi sancı geldikçe oturdum ağrıya dayanamıyordum en son saat gece 11.10da bana bel altı duşu önerdiler duşa girdim annem belimden aşşağı su döktü 10 dk kadar duşta kaldım sonra önlük giydim squat için tekrar kalktım ki doktor tekrar nst yi bağladı o an büyük tuvaletim geldi gibi bi his oluştu hemen doktor lar odaya geldi 3 doktor kontrol etti 3 cm olan açıklık duştan sonra 9 cm oldu hemen annemi odadan çıkardılar 11.30 da başlayan doğumum 11.36 da 10 ıkınmayla son buldu ilk 3 ıkınma amatörce oldu sonra doktorları dinleyince düzene giriyor doktorlarım ve ebe çok iyiydi hepsinden Allah razı olsun bebeğimle göz göze geldiğim an bütün acılarımı unuttum hiç hamile kalmamış gibiydim sanki şu an içeride uyuyor kızım rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 😍❤️