aysenur_mom48 Trabzon’da özel hastaneye giden var mı aranızda ? Hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var ?
mcansu aysenur_mom48 oğlumda gitmiştim Aynur Söğüte o zaman 7mdeydi şimdi Medical Park hastanesinde memnundum doğumu Aynur hoca yaptırdı
Tubahasan İmperial dilek hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Güncel doğum fiyatı sanırım 17-18bin civarında. Ocak ayında zam gelecekmiş. Muayene ücreti 1600
aysenur_mom48 Tubahasan teşekkür ederim 🙏 ben de internetten araştırdım dilek hanımdan herkes çok memnun instagram hesabına falan baktım çok tatlı bir kadına benziyor 😊
Bhrkerem1261 Rumeysa55 Salı ve cumartesi günleri esnaf indirimi oluyo 640 lira doktor iyi şuan daha yeni geldi şuanlık memnunum
Bhrkerem1261 Rumeysa55 onu bilemiyorum ama bi çok kişi Salı ve cumartesi indirim olduğunu söyledi esnafa özel mi sadece arayıp öğrenebilirsiniz ayrıca memurada indirim oluyo yada 1. Derece yakınınız esnaf varsa
Bhrkerem1261 Rumeysa55 indirim sadece esnaf özel değilmiş sanrm Salı ve cumartesi indirimliymiş işlem yaparken söylemeniz yeterliymiş
Rumeysa55 Bhrkerem1261 aradım canım hastaneyi teşekkür ederim indirim herkes için geçerliymiş hastanenin ebeleri hemşireleri nasıl hiç doğum yapan tanıdığınız varmı
Bhrkerem1261 Rumeysa55 Bende hiç bilmiyorum ya bende burda post açıp sordum ama cevap veren olmadı ilk doğumumu yıldızlı medikalde yapmıştım normal doğurdum burasını bende merak ediyorum açıkçası
Busrababacan61 mcansu Medical Park Karadeniz’de de 22 bin normal 25 bin sezeryan demişlerdi ama ocakta zamlanacakti haftaya kontrole gidicem inşallah unutmazsam sorarım tekrar fiyatları muayene ücreti emin değilim ama 1700 dü sanırım