Selam kızlar 2023’te mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladım yumurta büyütme için adet olmam bekleniyordu ama beş ay olmadı adet olduğum ilk süre içerisinde yumurtlama büyütme işlemleri yapıldı yumurtaların toplandı beşinci günün sonunda üç tane embriyom vardı ilk bir tanesini transfer ettirdik tutmadı diğerinde iki tane embriyo transferi yaptırdık maalesef onlarda tutmadı ama kısmet daha sonra tekrardan tüp bebek tedavisine başladık hiç durmadık bu süre içerisinde bu transfer edilen embriyolar dondurulmuş embriyo idi. 4AA kalitesini deydi. Tekrardan tüp bebek başladıktan sonra yine üç embriyo kaldı bunlar5AA kalitesini deydi aslında genetik taramaya gönderilecekti doktor bir tanesini transfer edelim deneme amaçlı diğer ikisini genetik taramaya gönderelim dedi bu sefer sıcak transfer yapmıştı Rabbime çok şükür bu tuttu diğer embriyoları genetik taramaya göndermemize gerek kalmadı onları dondurduk şu an 37. haftamdayım ayın 12’sinde doğum olacak Allahın izniyle çok güzel bir hamilelik geçirdim ve hep dua ettim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sormak istediğiniz bir şey varsa detaylı olarak yanıt verebilirim. İnşallah tutar❤️