Benmelda Kızlar Avrupa Yakası’nda önerdiğiniz perinatoloji uzmanı önerilerinizi yazar mısınız? ortalama fiyatları nedir acaba 🤔
Gunes6510 Benmelda İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa yerleşkesinde ücretsiz web sitesinden randevu alınıyor
fairytale_ Benmelda bahçelievler medipolde cektırdım 3500 guncel fıyatı bılmıyorum reyhan hanımda cektırdım 50 dk surdu ama cok soguk kanlı sadece odaya gırdıgımızde hosgeldın dedı muayene ederken hıc konusmadı zaten ınsan tedırgın oluyor bırsey dıyecek mı dıye ben memnun kalmadım acıkcası. Bırde devletde cektırdım kanunı sultan suleymanda Alev Aydın çok ama çok ılgılıydı. Muayene boyu sohbet etttı guleryuzluydu.
Pelnztrk Ben anadolu yakasındayım. Ümraniye de bi doktoru bulmuştum nakit 2800 kk 3000 tlydi. Erbil Çakar. Çok memnun kaldım çevreye göre de uygun gayet ve ilgili bir doktor her detayına kadar anlatıyor imkanın varsa bu tarafa gelmeye tavsiye ederim
Merykara Senanur07 merhaba memnun kaldınız mı bu hafta benimde gitmem gerekiyor araştırıyorum normal sgk lı fiyatı mı bu birde kadın doğum normal fiyatı nedir
Senanur07 Merykara sgklı fiyatı evet henüz detaylı çektirmedim 21 aralıkta randevum. Doktorum da o hastanede muhabbet hanım ben çok memnunum muayene ücreti 1250