Dmrumrnns Hayıt otu ,civan perçemi , aslan pençesi duydum 1 ay kullandım kimisnde etki hemen etmiş 15 gün kullanımda hamile kalan olmuş varmı deneyip dayda gördüğünüz doktora gideceğim önce denemek istedim
Yakamoz20 Dmrumrnns merhaba canım bie gecenin günlüğü ebru ceylan var ona bak takviyeleri çok iyi araştır derim
MorKelebek54 Dmrumrnns benim sag tupumde yalisiklik vardi. Ama 3 yil korunmadan denedik olmadi. Bi yerde hurma polenini gordum umreye giden komsundan rica ettim umreden getirdi. Orjianl bal ile karistirip regli sonrasi sabah kasam esimle beraber bir tatli kasigi yedik. Onun faydasi oldu mu bilmiyorum. Ama onu 3 ay kullandiktan sonra hamile kaldim. Oglum simdi 7 aylık kucagimda. Yani dedigim gibi onun mu etkisi inanin bilmiyorum ama 3 yil korunmasiz deneyip olmadigi halde bu karisimi 3 ay yiyip 4. Ay hamile kaldim. Siz isterseniz bi arastirin tupr tikanikliginda felan etki eder mi bilmiyorum en azindan fikir olsun olmadi bi denersiniz siz bilirsiniz. Turkiyede var trendyolda ben bulmustum ama ne kadar orjinaldir bilemdigim icin guvenemedim. O yuzden komsumdan rica ettim getirdi.
usernameimza Dmrumrnns kesinlikle denemeyin diger organlariniz maf olur.Cocuk istemeyenler bile tup baglatirken tupu kapali olan nasil kalsin(saglikciyim)