Mor-kelebek @Grimsi tekrar test verecek öğrenebilirsiniz bunu korumasız ilişki olduysa olma ihtimali var ama genelde 0-5 arası negatif oluyor
Grimsi Mor-kelebek bugün tekrardan bı erken gebelik testi yapacağım siliklesmesi veya koyulasmasindan belli olur sanki yine çıkarsa çizgi kan veririm bı daha
Mom6535 Grimsi iki gün sonra bence tekrar ver adet olmadan gebe kalan çok insanı okudum burada canım olabilir yani iki gün sonra verdiğinde düşmemişse artmışsa yeni gebeliktir inşallah istediğin olur
Alya05 Grimsi canım bende 8 ekimde kürtaj oldum 8 kasımda da adet oldum Gecikmesi normaldir sıkıntı yapma
Alya05 Cettochahubas merhaba 8 gün kanama leke şeklinde oldu sonra bir hafta temiz kaldım sonra yine iki gün kanama oldu yani 1 ay içinde hep lekelenme ve kanama oldu
Berivan70_0 Benim kestiğimde 2 ay boyunca böyle çıkıyordu ve tam sıfırlanmadığı için belki senden farklıdır ama ben bunu yaşadım
kalorisizpatates Grimsi aynı şeyi ben de yaşadım canım beta verdim 5-10 arası çıkıyordu üç dört gün sonra regli oldum beta sıfırlanmadığı için çıkıyordu