Ozgle Kızlar benim doğumum doktorun dediğine göre 22 ağustos fakat on gün erken yada on gün sonrada doğurabilirsin dedi erken olursa bayrama denk geliyor eğer öyle olursa nöbetci doktora mı kalcak işimiz
Melike26 Ozgle benimki de Ramazan bayramına denk gelebilir canım kısmet artık. Doktorum bayramda yokum dedi . Acil durum olursa kim nöbetçi ise hastanede o yaptırıyor malesef doğumu 😒
Ozgle Destegul konuşmadım az önce takvime bakıyordum kurban bayramını ağustos ilk hafta falan sanıodum rahattım doktorum tatilleri hiç aksatmaz bunuda es geçmez bi dahaki kontrolde sorcam bakalım
Melike26 Ozgle kısmet canım ya benm normalde haziran 16 ama önce olursa 6 sı bayram 😀 bişeyi çok isteyince olmaz benim o yüzden akışına bıraktım
Melike26 RumeysaAkd canım 16 sı normalde benim ama önce olursa 6 sı bayram zaten. İnşallah denk gelmez ama sağlıklı olsun da kısmet herşey 😊🥴
RumeysaAkd Melike26 benim de normalde 7 Haziran’da ama belli olmaz tabi ki erken yada geçte gelebilir hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🥰