Merhaba arkadaşlar nasılsınız🤍 Bir oğlum var 6 yaşında ve ben bu ay ella almadım tam karar vermemiştik kesin tutmaz dedik almadık ertesi gün hapı ama ben ilk gebeliğimde ve bir düşüğümdede çok çok erken hissetmiştim bir buçuk haftalıkken falan doktorum şaşırmıştı bu kez reglim bir gün gecikti dayanamadım hemen test yaptım negatifti ama pes etmedim yarın öbürgün sökülürüm demedim üçüncü gün gecikmede yine test yaptım silik çıktı emin oldum beta verdim 30.69 şimdi sizce geç döllen me mi yoksa sizdede böyle oldu mu yükseldi mi doktorada hemen gitmek istemedim zaman verdim direk gittiğimde ya keseyi göreyim yada Allah korusun yanlış ters birşeyse öğreneyim aralarda gitmeyeyim iki günde bir beta vermeyeyim yarın gel kese görünür üç gün sonra gel vs vs yaşamamak için iki hafta daha bekleme kararı aldım takvime göre son adet tarihi ne göre de 4 hafta 2 günlük 6 hafta gösterince gitmek istiyorum doktora benim gibi 30 vs beta gören varmı çok acayip de midemde karnımda garip yanma gibi hisler var rahmimde hareket hissediyorum ama leke vs yok