SevnurErduman Birhanim hayır doktorlar 42 den sonrası geçikme diyorlar normalde 40 hafta ama 42 ye kadar da gidebiliyormuş 42 den sonra olmuyo
Birhanim SevnurErduman 42den aonraya bırakmıyorlar zaten de yine de 40a gelince doğurtmak için uğraşıyolar ya suniyle falan
SevnurErduman Birhanim ben 40+1 ayın 1 ine kadar gün verdi eğer kendi doğmazsa onlar doğurtacaklar 41 haftalık oluyorum olamama kadar
Tugba07 iremby Sİmdi hastaneden geldim. Bebek inmis asagiya ama henuz agrim felan yok. Bu hafta dogurtcaz ama seni dedi doktor. bakalim beklicez artik ne zaman gelirse sancimiz. Sizde durumlar nasil. Doktor ne dedi?
iremby Tugba07 ay ayni sekilde benimde asagida ama bir sey yok🙈 instagram hesabiniz falan var mi takiplessek haberdar olalim ayni durumdayiz konusuruz falan doguncada 😊
Tugba07 iremby tugbacanturkk die instagramda aratirsan cikarim galiba:) cumaya kadar olmazsa cima kontrole gidicem. O zaman karar vercek suni felan mi dicek nE dicekse artik:)
Zmraemr 40+1 im 1cm açılmam var yarın doğumu başlatacak Dr suni sancı ile bugün sadece sarı bir akıntı geldi arada bir ağrı oluyor ama hiç rahatsız etmiyor Dr ilişki önerdi korunmasız tetiklermiş