Beyzaaldemir Arkadaşlarım iyi akşamlar,çarşamba günü verdiğim test 8751di bugünkü test sonucum 14629 sizce yükselişim iyi mi? Bir de 12aralıkta randevum bu değerlerle kese içinde bebişi ya da kalp atışını duyabilir miyim?
Merve_kucuk Beyzaaldemir Bir de 12aralıkta randevum bu değerlerle kese içinde bebişi ya da kalp atışını duyabilir miyim? 13 gün var randevuya. O zaman kadar daha da çok artar değeriniz ve inşallah keseyi kalp atışını duyarsınız. Sanırım o zaman ⅞ haftalık oluyorsunuz.
Beyzaaldemir Doktor 17-18 bin olmalıydı diyor benimki düşük çıkmış bu bir sorun mudur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
NuranAhmet Beyzaaldemir zaten iki günde bir iki katına çıkıyor o zaman a kadar o değerleri çok çok fazla geçer. Bence kalpt atışını da duyarsın. Benim de geçen hafta 9000 di pazartesi doktora gidecem kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
Tugceaker Beyzaaldemir daha küçüktür canım yani görünecek kadar küçüktür benm 1100 dü öğrendiğimde kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bana gittiğimde hem bebişi gördük hem keseyi gördük hemşeri kalp atışını duyduk sende öyle olursun