smyms Hesabim silinmeden heyecanımı yazmak istedim 2 aralik pazartesi ultrason ve kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız dualarınızı beklerim🥰siz neler hissettiniz ?
yeni_anne2 smyms neden siliyorsunuz hesabınızı hesap silmek isteyip burda sohbet etmek istemeniz garıp geldi sadece 😂🤭
Ariadne Ben bugun duydum 9+1im. Kalbime inanilmaz bir sicaklik doldu. Cok farkli bir hismis. Insallah duyarsiniz ❤️
smyms Ariadne çok teşekkür ederim paylaştığınız için maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌹🥰
YgzAlp2536 Ariadne sağlıkla kucağına al inşallah. 9 haftaya kadar siz mi bekledinizz yoksa görünmedimi
yeni_anne2 smyms bende neden silmek istediğinizi merak ettim daha yeni hamilesininiz o yüzden Rabbım saglıklıla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
smyms yeni_anne2 yani meşguliyet oluyor telefonda az da olsa o sebepten amin amin cümlemizin inşallah 🌹
Ariadne YgzAlp2536 biz bekledik. doktor değiştirdim. ilk doktorum yeni bir sat verebiliriz sana beklediğimizden küçük demişti o yüzden haftasına göre gitmedim eğer kalp atışını duymazsam kafamdan binbir tane senaryo kuracaktım çünkü :D ama şu anki doktorum tam vaktinde ilerliyor dedi ♥
Ariadne YgzAlp2536 inşallah valla çok şükür ilk gebeliğim hep araştırıp öğrenmeye çalışıyoruz doktor farkını çok erken tecrübe ettik ama sağlık olsun umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız ♥