Nurellaaaaaaa1212 Hasret18ayaz yolundadır canım benim içine sıkıntı düşürme bir şey varsa emin ol cıkar. Ben 16. Haftaya kadar sürekli lekelenme kasılma ile geçirdim sürekli düşük yapıyordum fitillerle durdurdum sağlıksız olduğu için vücudum atmaya calıstı ama bilmediğim için durdurdum
Hasret18ayaz Nurellaaaaaaa1212 7 ve 11. Haftalarda lekelnme yaşadım ama içerde kanama alanı vs yoktu tekrsrida olmadı sonrasında umarım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 bunu ilk defa duyuyorum mesela bizim hep erkek dediler doğduğunda erkekti ama çok küçüktü bizimde şöyle bişey oldu cinsiyette fetal dna da y kromozomu çıkmıştı ama beklenen haftaya göre az düzeyde diye bi not vardı
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 doktor bize tek yumurtaya çift sperm döllenmesi esnasında olusan bir rahatsızlık dedi genlerinizle alakalı bir şey değil dedi amniyosentezde de zaten problemin bebekte olduğu cıkmıs trizomi 18 falan olsa bize de bakıcaklardı
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 yok bende kilo verme gibi bişey olmadı benimde 7.hafta kanamam oldu 1 ay kadar sürdü progestan kullandım sabah akşam 1 haftada progestan iğne kullandım ben şimdi düşünüyorumda vücut bence ozaman düşürmeye çalıştı iğneler haplar izin vermedimi acaba insan herleyi düşünüyo
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 aynen bizede öyle dediler hatta bi perinotoloji doktoru ultrason da bakar bakmaz triploidi dedi inşallah öyledir öyleyse korkmayın sizle alakası yok bu döllenme sırasında olan bişey dedi ve dediği gibi çıktı
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 bende öyle düşünüyorum ama nerden bilicektikki kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapan çok insan var bizde bi umut kullandık ilaçları
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 allah tekrarını yaşatmasın canım benim bir eve iki kez yıldırım düşmez diye umut ediyorum. Hiç kolay bişey değil sorana anlatamıyorsun içinden hiç bişey gelmiyor. Ama geçicek emin ol
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 inşallah canım inşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere🤲🏻
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 canım merhaba bi sorum olucaktı sana senin amniyosentez sonucun tamamiyle çıktımı ön sonuç hariç diğer sonuçten bahsediyorum
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 hepsi cıktı bizde ön sonuc cıkmadı canım tamamını beklememiz gerekiyordu 5 haftada cıktı tamamı
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 anladım canım bizim tamamı çıkmadı bugün kontrole gittim diğer sonucuda bekliyelim dedi sana soruym bakım ne zaman çıktı sonucun merak ettim sen nerde yaptırmıştın amniyosentezi
0defne0 Nurellaaaaaaa1212 merhaba postunuzu yeni gördüm benim de bebeğimin beyninde kist olduğu için ilaç verilip düşük yaptıracaklar süreç nasıl ilerliyor acaba
Nurellaaaaaaa1212 0defne0 canım geçmiş olsun kist durumunu bilmiyorum. Kaç haftalıksın bizde vajinal ve dil altı fitil ile işlem oldu son saatlerde de serum suni sancı aldım
0defne0 Nurellaaaaaaa1212 çok teşekkür ederim doktorum ilaç verip düşük yaptıracağız dedi sadece çok ağrılı olur mu