Didemnil35 Dün Dr gittim 11+6 günlüktü bebeğim cinsiyet sordum kıza benziyor dedi ama tamda belli değil dedi Sizce değişir mi bu durumu yaşayan var mı
nur233 Didemnil35 12 haftalıkken gittim doktora erkeğe benziyor dedi şuan 15+3 değişir bence benzetti sadece çünkü hayırlısı olsun diyelim 🫶
Bedriye12 Didemnil35 26. Haftama kadar 2,3 farklı doktor tarafından kız denilen bebeğimin dün erkek olduğunu öğrendik😂😂
Aysezey Didemnil35 bizimkide 15.haftada kordonun altında çıkıntı görüyorum ama emin değilim dedi.. değişirmi hiç bilmiyorum bi oğlum var bide pembişim olsa çok sevinirim. Hayırlısı olsun tabiki öncelikle sağlıklı olsunlar 🤲🏻
Smbemdy Didemnil35 cok erken benim doktorum 13. Hqftadan sonra daha net bilgi verilir o haftaya kadar kiz da erkekte bos gorunebilir demisti.
Didemnil35 nur233 kız erkek hiç farketmez ama aşırı merak ediyorum cinsiyetini ona kıyafet almak istiyorum sağlıkla gelsin inş
Smbemdy Bedriye12 devlete mi gittiniz. Yani erkek bebegin 26. Haftaya kadar pipisinin olusmamasi ve belli olmamasi mumkun degil ama. Kiz demeleri icin 3cizgi gormeleri ve bos gormeleri gerekir ..
canimyavrum_ Didemnil35 basima geldi canim ayni zamanda yuzde 80 kiz dedi 15+6 erkek kesin dedi detayliyada girdik erkek bebis bekliyoruz Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Gulizar50 canimyavrum_ özel takiplimiydiniz bende özelde dün 12+1 di bebeğim %80 kız dedi 3 kızım var Buda sprialle kaldım tabiki sağlıklı olması önceliğim ama bi yanımda değişirmiki diyor
Kumsal28 canimyavrum_ aynı şeyi banada bugün söyledi doktor %80 kız dedi ama yanilabilirim dedi bu haftalarda Kordon pipiyi saklayabiliyor dedi
canimyavrum_ Gulizar50 evet ozelde dedi canim renkli ultrasonla dedi Allah herkesin gonlune gore versin canm
busraanneoluyor Didemnil35 erken söylemiş bnce.hemen bişe alma bana da 13 de kız dedi kesin dedi özel doktorum . Ama devlet erkek dedi ve nitekim 19 da detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim 😁😁😁şuan 24 haftayiz ve erkek kesinn 🥰🥰🥰🥰
Gulizar50 busraanneoluyor banada %80 kız dedi ben normal sat a göre 12+6 amq ultarasonda beneğim 12+1 çıkıyor %80 kız dedi bilmiyorum değişirim benimde 3 kızım var
Gulizar50 canimyavrum_ amin insallah tabi sağlıklı olması hepsinden önemli süpriz bebiş oldu umarım yanılır diyorum tabi hersey Allah’ın taktiri