Mine__ Kızlar benim bebeğimin akciğerindeki damarda genişleme var, beyninde boşluk var zihinsel durumu olucak yüksek ihtimal bir sürpriz olmazsa, amniyosentez felan yaptırmadım ama doktorum fetal Mr a gir dedi , giren ya da böyle durumla karşılaşan varmı??
Canoski Mine__ çektirdim cnm 29 haftada suan 34 hftadaym beyninde genisll tesbit edildi mr emarda hersy belli oluyor çektir krkma
Canoski Mine__ evet yaptrdim 29 haftada 34 hftayim ım suan 29 haftaya kdr bi srnmz yktu bizim snra beyninde bisivi grldu onun üzerine 29 haftada yapttrdm
Canoski Mine__ amnisentz tmz ckti cnm beyninde sol trfnda sıvı ck az vr ona bsy diyemdlr artmamasi grk suan artmyo çok şükür neden oldgnu. Bilmiyorlar normal bsy de olablr diyolar doğunca göreceğiz
Mine__ Canoski evet sıvı bazen normal olabiliyormuş bebek zaten anne karnınds büyümeye devam ediyor inşallah hiçbir sorun olmaz bizdede genellikle ilgili bir sorun olabilir ya da hiçbir sorun olmayabilir bakıp göreceğiz.
Canoski Mine__ banada öle dediler cnm.krromozonlarla alakalıdır dddilr 3 sncmuz tmz gldi btne dha ckck mis onu bejlyrz ama 34 hfta lolduk ztn inslah bsy dgldir Allahm sağlıkla gelmelerini nasp etsn
Mine__ Canoski inşallah canım ikimizin hatta tüm bebek bekleyen herkesin bebeği sağlıklı doğar inşallah🙏