Sezer2108 35+5 teyim sabah suyum geldi yatışımı yaptılar ciğer geliştirici vurdular. Bebeğimin kilosu 2500 küvete yeni doğan yoğun bakımına girer mi sizce. Yarın doğumum olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ♥️
susam_18 Sezer2108 inşallah girmez sağlıklı olsunda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻♥️
Zeyzeyy- Sezer2108 arkadaşım 34 de doğuma alındı bebeği küveze girmedi sağlıkla doğsun inşallah bebişin 💗 suyunun geldiğini nasıl anladın canım
Ayse3478 Sezer2108 inşallah girmez canım doğumdan sonra bizede bilgi ver merak ettim seni ve bebeği nasıl olucak doğumun
Tospkkk Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 bi tanıdığım da 35 de doğum yapmış küveze almamışlar canım inşallah alınmaz
Sezer2108 Zeyzeyy- amin inşallah çok teşekkür ederim. Sabah uyandım alt tarafımda ıslaklık vardı idrar herelde dedim ama takip etmeye başladım peçete koyup sürekli az az su geliyordu yarım saat geçmeden paçalarımdan aşağı aktı gitti zaten. Daha yenide idrarımı yapmıştım anladım öyle olunca. Birde idrar gibi değil zaten regl olduğumuzda içimizden bişi akar ya ılık ılık öyle bişi anlaşılıyor yani
Melamial Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah. Solunumu iyiyse durmaz. En azından haftası organlarını yetiştirecek kadar büyük, kalsa da çok fazla olmaz. Haberlerinizi bekliyoruz ✌🏻🥰
Mavisevgim Sezer2108 kilodan dolayı girmez. Solunumu vs de iyiyse kucağına verirler inşallah sağlıklı bir şekilde hemen kucağına almak nasip olur misss gibi sıcak ekmek 🥰😍
Sezer2108 Mavisevgim amin inşallah kucağıma almak nasip olur sağlıkla. 2 kez ciğer geliştirici de oldum inşallah direk odaya verirler
acelyaakba Sezer2108 benimde suyum geldi hastaneye geldim nobetci doktor muane etti azalma gozukmuyor dendi bir kac saat sonra kendi doktorum gelcek duruma gore sezeryana alabilir serklajliyim ve haftam kücük 30+3 😣
Melamial acelyaakba hiiiçç üzülme. 30+5te doğum yaptım ilk çocuğumu. Bi anda suyum geldi. Ciğer geliştirici yapıldı. Bi sonraki gün doğdu 28 gün kaldı. Haftası tehlikeli bi hafta değil. İnşallah durdurabildikleri kadar durdururlar yine de🙏🏼
acelyaakba Melamial gördü suyum tamamen bitik suanda sancim yok durabildigimiz kadar durucaz ani birsey olyrsa direk doguma alicak 30+4 günlük