Meraklianne74 Park yatak aldım 70×110 içine ne yatağı almalıyım? Sünger mi bambu mu? Yumuşak mı sert mi? Kullanıp memnun olup tavsiyesi olan var mı?
newmommmyy2 Meraklianne74 merhaba yataşın twingy diye bir serisi var yanlış hatırlamıyorsam genelde herkes onu tercih ediyor bende ondan alıcam 1500 lira civarı bir fiyatı vardı en son
Feyza_gonul1 Meraklianne74 ben aldım aynı ölçülerde beşikte aynı ölçüde ama biraz büyük geldi kenarları kabarık duruyor normal mi bilmiyorum
Sundus_0 Patatess Bende şimdi yorumlara baktım bu yatak hakkında ama yıkadıktan sonra sökülmeler oldu gibi çok şikayet almış siz kullanmaya başladınız mı acaba ? Ya da siz öyle bi problemle karşılaştınız mı ?
Enfal_06 Sundus_0 bebek yatağı yıkanıyor mu ?bebeğim henüz beşikte uyumuyor yikanmasina gerek var mı üstüne alez çekin oh miss kirlenmez
Sundus_0 Enfal_06 bilmiyorum benim de ilk bebeğim ama Trendyol yorumlar hep öyle üzerinde yıkama talimatı varmış ona göre yıkadık vs yazan çok olmuş ondan sormak istedim 🥰
Sundus_0 Enfal_06 alez peki ne kullanıyorsunuz marka bir şey olması şart mı bebekler için yoksa normal bi satıcıdan mı aldınız acaba ?
Meraklianne74 Girlmama yataş twiny aldım geldi. İki farklı taraflı sünger yatak. Biri sert biri yumuşak.