Firdooo409 Kızlarrr selaaaam ne durumdasınız? İlk gebeliğim bugüne kadar sakindim ama kaldı 13 günüm. Çok heyecan bastı beni. Çantamı falan hazırladım. Lohusa bezi vs sipariş ettim hafta içi gelir başka eksiğim de yok şükür sizde durumlar neeeee
Kader_cullu Firdooo409 benımde herseyım hazır çok şükür 2.gebelıgım 36 hafta bugün doktor daha doğum hakkında konuşmadı yanı ne zaman gelır bılmıyorum siz kaç haftalıksınız
Hanniballl Firdooo409 36. Haftamdayım daha doğum lafı edilmesi 10gun sonra kontrole gel dedi🤭 burada gün alanları doğuranlari erken doğum yapanları okudukca bana heyecanlar geliyor.. Henüz hastane cantam hazır değil evimde temizlenmedi bakalım bebiş ne zaman gelecek bizimki erken gelmez gibi cok gec kalmasin raziyim zamaninda gelsin 🌸🐣
motherlion01 Firdooo409 eğer beklerde vaktinde gelirse tamda 12.12.2024 annesiyim 🥰 ikinci gebeliğim çantam fln hazır ama inanılmaz stresliyim sonrası için neler yaşayacağım düşündükçe strese giriyorum nstde geçen hafta sancı kasılma çıktı ciğer geliştirici vuruldu doktorum beklediğimizden erken gelebilir dedi şuan dinlenme modundayım☺️
Firdooo409 dilaaann benim de öyle normal doğurmazsam o zamana kadar çünkü baya zorlanıyorum belim çok ağrıyor şu anda
Patatess Ben de bugün tam 37 oldum. Ara ara ağrı giriyor. Karnım aşağı indi iyice. Pazartesi randevum var bakalım daha normal mi sezeryan mı belli bile değil. 🥲
Gulasor Benimde bugün 37+4 pazartesi randevum var bakalım doktor ne söyleyecek ?ilk gebeliğim normal mi sezeryan mi belli değil .
Firdooo409 Hanniballl temizliğine geç kalma hayatım çokta irdeleme büyümüştür ağırlaşmıştır. Çantanı da hazırla kız artık ne kaldı şurda. Yıkamak asmak hazırlamak zormuş yani 3 günümü falan aldı benim. Ne zaman ne olacağı belli olmaz kendini yormadan işlerini hallet ❤️
Hanniballl Firdooo409 temizlik bana kalsaa ben yapmistim sen yapma biz yapicaZ dedi kaynanam onu bekliyorum… o yapmazsa bu haftada artik yardimci abla gelmesi lazim camlar dolaplar ben ustesinden gelemem esimle yapmamiz lazim en azindan 😊 yikadim utuledim ben herseyimi.. kaynatıp steril edecegim malzemeler kaldı birde hastane cantamı son haline getirmem.. pusetimizi hazirlayip yatagimizin ortulerini serince bitecek inşallah