esraasel34 turkan403 bilmiyorum canım riske atmak istemedim araştırdım da başka klinikten aldım randevu çok teşekkür ederim ❤️
esraasel34 Oykunaz0 anladım canım bende başka kliniğe aldım randevu rapor verecek çok teşekkür ederim ❤️
esraasel34 Hanniballl aynen canım bende öyle düşündüm başka yerden aldım randevu rapor verecek çok teşekkür ederim ❤️
esraasel34 Ayse0575 anladım canım bende riske atmak istemedim başka klinikten aldım randevu rapor verecek çok teşekkür ederim ❤️
esraasel34 Nesizade05 aa gerçekten mi bütün devlet hastaneleri özelde yaptırılanı kabul etmiyor mu acaba
Sncmn esraasel34 merhaba yozgatta hangi doktora takip oluyorsunuz. Ben doğumumu yozgatta yapacagim ama doktorlarhakkinda bir fikrim yok 34 haftalikken yozgata tasıncam
esraasel34 Sncmn yozgat şehir hastanesinde Ferhan hanım çok iyi ben kızımı da orda doğum yaptım hastanede çok güzel odalar tekli rahat yani ❤️
Bahar1205 esraasel34 Bende hep şehir hastanesine giderdim ,detaylıyi şehir hastanesinde değil de özelde yaptırmak istedim, oraya gidince raporu da alma şansım var mı dedim 200 tl dedi kabul ettim aldim bende
Bahar1205 esraasel34 Kadriyeye hiç gitmedim devamlı ozleme giderim . Hatta detaylı ultrason ücreti 1500 tl dedi eğer raporda istersen 1700 oluyor dedi