esraasel34 Kızlar ben normalde devlet hastanesine gidiyorum ama detayli ultrason için devlette randevu bulamadım haftam geçiyor yarin özele gideceğim detayli ultrason için ama orda detayli ultrason sonucunu rapor olarak vermiyorlarmış ben tekrar devlet hastanesine gidince doktor detayli ultrasonun sonucunu görmek isterse ne yapacağım elimde rapor kağıdı olmayacak size verdiler mi özelde rapor olarak kâğıt ne olur bilgilendirin beni 😕
Baby_B esraasel34 özel klinige gittim rapor verdiler Rapor gerekir canim,yani benim doktorum raporumu gormek istiyor Haftaya gidince göstericem
Hanniballl esraasel34 rapor mutlaka veriyorlar bence ancak goruntuyu mail ile attilar bana… rapor vermezse detayli ultrasonu ne diye yapiyor detayli ultrasonun amaci hersey normal mi bebegin vucudundaki organlar saglikli mi bunlari oğrenmek.. bende devlet takipliyim detayli ultrason bizim burada devlette yok özelde gittim rapor verildi bana
Gunes6510 esraasel34 ben İstanbul’da bir devlet hast yaptırdım rapor verdiler özel e gidiyorum rutin kontroller için pahalı olduğu için devlet de yaptırdım
bengonca Özellerde detaylı ultrason değerlendirme formu veriyor.. sizin gittiğiniz yer mi vermiyormuş
bengonca esraasel34 ne kadar saçma. Bence personel sizin sorunuzu yanlış anladı mümkün değil böyle bir şey çok saçma
esraasel34 Baby_B ee ben gitmeyeyim mi o zaman oraya başka da özel var mı burda onu da bilmiyorum ki randevu da almıştım yarın için sizlere bi sorayım dedim rapor olmadan da boşa girmiş gibi mi olurum
esraasel34 Gunes6510 bende devlete gidiyorum ama randevu bulamadım haftam geçeceği için de mecbur özelden gireceğim ama rapor vermiyoruz dedi
esraasel34 Hanniballl bende normalde devlete gidiyorum randevu bulamadım detaylı içinde haftam geçecek mecbur özele gitcem o da rapor vermiyoruz dedi
Baby_B esraasel34 normalde özel takipliyseniz sizden rapor isterler Devlette istiyorlar mi bilmiyorum ama rapor niye vermiyorlarmis?
Gunes6510 esraasel34 canım bende randevu bulamadım 182 de ..cerahpaşa da yaptırdım orda randevular kendi internet sitesinde alınıyor ertesi güne hemen almıştım
esraasel34 bengonca ben sormadım ki canım direk kendisi dedi rapor vermiyoruz diye hatta bende e sonradan doktorum rapor isterse görmek isterse ne diyeceğim dedim doktorun detaylıya yönlendirmediyse rapor istemez diyor
Hanniballl esraasel34 baska ozel bakan varsa bi danisin bence olmasi gerekir, sonra ihtiyaciniz olacak 😊
esraasel34 Gunes6510 ben İstanbul’da değilim ki canım Yozgattayim normalde İstanbul’da yaşıyordum buraya gelin geldim burda da devlette detaylı yapan tek biyer var orda da randevu yoktu
bengonca esraasel34 gerçekten çok enteresan. Yarın özel hastaneler 13:00 e kadar açık. Üstte de yazmışlar. Hasta haklarını arayın bence.
byk0606 Raporu doktor vermese bile, hasta hakları yada benzeri bir birime giderek çıktısını isteyebilirsiniz. Bazı özel hastanelerin kendi özel labaratuvar sistemleri oluyor sonuç oraya giriliyor öyle bir sistemi varsa ordan açıp gösteredebilirsiniz.
esraasel34 byk0606 teşekkür ederim canım bunu gitmeden sorayım eğer öyle bi sistemleri varsa mı gideyim yoksa gitmeyeyim mi boşuna mı girmiş olurum