Tuanayldz Nisa07 çatlatma iğnesinden 12 gün sonra test yaptım 0 cıktı sonra iki gün daha bekledim evde cubuk vardı cift cizgi cıkt o gece kana gittim yani 14 . Günü betam 33 dü cok şükür
elifatma1234 Bgra Minikhamsininannesi eserekli Tuanayldz Tuanayldz Nisa07 Kızlar çatlatma iğnesinden sonra hangi günleri degerlendirmenizi söyledi doktor
[silindi] Tuanayldz selam canım kaçıncı iğnende hamile kaldın acaba? Bende bu hafta içi bir gün büyük ihtimalle de salı günü çatlatma iğnesini olcam çünkü doktorum bu salı kontrole çağırdı şuan klomenimin 4.günündeyim
eserekli 15. gün test yap dr bna çyle demişti ilk aşılamada catlatma ignesi oldım ama hamilengbi belirtiler vardı igneden dedi ilk aşılama tutmadı ikinci ignesiz tuttu cok şükür
Minikhamsininannesi eserekli maşallah canım . 13. Günüm hastanede çalışıyorum sabredemiyorum kan vermek istiyorum ama neg gelir diye korkuyorum 😪😓
Minikhamsininannesi Bgra aynen benimde yok adetimin geçmesini beklemek istiyorum ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum
Minikhamsininannesi Bgra Bgra mide yanması belki belirtidir ama bu kadar erken yanar mı bilemedim yediğin bişey dokunmuşta olabilir