Rabiul 123tazeanne en az 600 prim günü şartı var benim 12 gün eksiğim 15 günde içerde günüm vardı onu kullandım sonra işten çıkışımı verdiler o şekilde yaptık izin hiç kullanmadım doğum sonrası kullanımı. Diye
pinarrcc Muhasebeci rapor onaylayınca sgk düşüyor memurların işlem yapması gerek ay ay da yatabilir doğum sonrası rapor bitincede 2 parçada olabilir 4 parçada memur işlem yapmasına bağlı
pinarrcc Deniz4848 ölü doğum yapmak o zamana kadar olan rapor parasını almaya engel değil sadece süt parası alınamaz
123tazeanne Rabiul yani rapor bittikten sonra 1 hafta çalışmış gibi mi gözükmem gerekiyor anlayamadım🙈 ben henüz çalışıyorum zaten 37. Haftaya kadar çalışıyor olacağım
Elfelf475 Bluebey ben muhasebeciye bağlı diye biliyorum. Benimkini bir maaş doğum öncesi üç maaş doğum sonrası olarak ayarlamıştık. Bu ikinci bebeğimde de aynısını yapacağım öyle daha iyi oluyor toplu para gelince
ucaremina Rabiul merhaba kendi adıma limited şirketim var bende alabiliyor muyum 32. Haftalık raporumu aldım ama ödenekten yaranamazsin diyenler var kafam karıştı 170 aradım onlardan da bir şey anlamadım
ucaremina Rabiul evet sigorta türü 4b kolu 4/3 Şirket Ortagi diye geçiyor e devlette borcum da yok ama bütün Bağkurlar alamıyor diye duydum benim de limited şirketim var alabilir miyim
Rabiul ucaremina bilmiyorum ki canım burada bağlurlu olanlar vardı diğer postlarda konuşulmuştu onlara danış istersen ya da Happy kids den sor bakalımn
ucaremina Mftninanasi 170 i aradım alırsınız dedi ama bir mali müşavirle görüştüm o alamazsınız dedi 170 yanlış bilgi vermiş dedi benim de kafam karıştı doğum sonrası evrakları verecem ama büyük ihtimalle alamayız gibi
DamlaSnmez Merhaba 32. Haftada izin raporu alamadım randevu bulamadığım için gidemedim 37. Haftada alabiliyor muyum izne çıkabiliyor muyum? Birde 37.den önce doğum olursa nasıl oluyor bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim
Bluebey DamlaSnmez ben 32 de aldim hatta calisabilir alcaktim 37 ye kadar dogarsa nolcak dedim calisamaz aldim ay sonu 34 e kadar calistim