babyandmomy__ Kubraabay bel ağrıları dışında çok iyi şükür detaylı ultrason gününü bekliyorum onun için çok heyecanlıyım 😍 sizin nasıl gidiyor cinsiyetiniz nedir 🩷
DENIZ_55 Kubraabay idare ediyoruz günümüz yatarak geçiyor bende detaylıti bekliyorum heycanla dün muane olduk ama doktorum detayliyi yaptır mutlaka dedi
Kuumsaal77 Kubraabay gebelik güzel ama bel ağrım hep var sanırım ikinci gebelik olduğu için daha zor detaylı ultrason için şafak sayıyorum resmen 😄
Kubraabay babyandmomy__ bende bekliyorum doktorum baktı ama yine de ne olur ne olmaz yaptıracağım tabiki iyi ilk çocugum kızdı çok zordu bu erkek daha iyi uyku yapıyor bol bol 😄
babyandmomy__ Kubraabay oyu maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de oğluşum olacak 😍 2025 erkek senesi sanırım çevremdeki çoğu kişi erkek 😂
Kubraabay babyandmomy__ olabilir yaa ben de çok denk geldim gerçekten, sağlıkla gelsinler mümkünse bizi yormadan😄😄
DENIZ_55 Kubraabay aynen ya geçmiyor zaman durdu sanki bide evde tekim daha çok sıkılıp bunalıyorum 🥴🥴
Kubraylvc 20/25 Nisan arası 2 kızdan sonra oğluşum olacakmış hiç kızlardaki gibi değil bel ağrısı ve uyku halindeyim hep 🥴
Kubraabay Kuumsaal77 evet bunu bana doktorum da dedi 2. 3. Gebelikler çok daha zor oluyormuş doğum sonrası da ağrılar daha fazla oluyormuş normal dedi ben de öyle ama çok var ya 19. Haftamın içindeyim 24 te dedi doktor 🥹😄