[silindi] Kızlar sizin de ben gibi takıntı yaptığınız şarkılar var mı? Mesela Soner Sarıkabadayı’nın her şarkısını takıntı yaparım 🥲 yeni favorim bu
Ebru_ebru [silindi] hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli uyku halinde yada kusma olduğu için inanın hiç dinleyemiyorum. Müziksiz uyuyamazdım ama güzelmiş bu şarkı ☺️
AnayimBenAna_ [silindi] bende bu ara kurtuluş kuş burak bulut- kehribar akustik dinliyorum sürekli iş yaparken çok sarıyor özellikle şarkıları 😂
Femay [silindi] bokunu çıkarana kadar dinler boku çıktıktan sonra da her duyduğumda midem bulanmaya başlar asla dinlemem o şarkıyı😁😁
[silindi] sevaldqn1 hhahaj sorma benimki de öyle şarkı dinlemeyi pek sevmez ben de aksine her dk dinlerim 🤣 dinleyemediğimde söylerim bıktı artık 🤣🤣
[silindi] Ebru_ebru aşırı sevdim ya zaten çok severim. Allah’ım saç tellerinden almış ses tellerine vermiş 🫠
Ebru_ebru [silindi] hahaha güzeldi saç telinden alıp ses tellerine vermiş demeniz hiç düşünmemiştim 😂😂
AnayimBenAna_ [silindi] bu akşam konserleri varmış ama bütün sandalyeleri iptal etmişler mekanda 😞 ayaktada duramam iki saat loca sorduk 13 bin dedi eşim dedi istiyosan tutayım dedim yok sen o 13 ü bana ver 😂
[silindi] AnayimBenAna_ evet gebeliğin kötü yanlarından biri… Konserlerden mahrum kalmak beni de çok üzüyor 😐😔