KurabiyeninAnnesi123 Anneler haftaya perşembe dogum icin gün verdi doktorum sabah 7 de hastanede ol dedi hastaneyle aram 1 buçuk saat otobüsle gitmem gerekiyor 45 dkka otobüs 20 durakta metro sürüyor doktorla konuşsam çarşamba akşamından yatış verir mi acaba?
Enfal_06 KurabiyeninAnnesi123 sabah saat 6 da gidip acilden giriş yapabilirsiniz benim doğumum 9 daydi bebeğim 9 21 de doğdu saat 6 da gidip acilden giriş yaptik ödemeler felan derken 7 buçuk olmuştu saat bizde metro ve taksiyle aktarmalı olarak gittik
KurabiyeninAnnesi123 Enfal_06 iste 6 da gitmek sknti 5 gbi falan gitmem gerekiyor 7 ye yettişe bilmem icin ama 5 de belediye otobüsleri kalkmiyor 6 binsem yetişmez otobüs var mi onu da bilmiyorm o saate eşimde çarsamba aksamindan yatiş yapip sabah a doğuma alsalar dedi olabilir ama kabul etmeye de bilirler dedim o yüzden sormak istedim üniversite de dogumum olucak
Enfal_06 KurabiyeninAnnesi123 hm benim doğumum özelde oldu üniversite hastaneleri nasıl bilmiyorum özel bi araçla gidebilirsiniz yada taksi eşinizde sizinle gelsin benim doğumum sezeryan olmuştu normal doğum için araç ayarlardik planlı oldu doğumum