feridelevent_08 Selamun aleyküm cümleten🌸 İlk transferimde kimyasal gebelik olmuştu Buda 2. Transferim pazartesi günü olucak sizlerden ricam Allah için dualarınızı esirgemeyin lütfen 🤲🏻 gebe ablalar özellikle sizler ❤️❤️
Mizgin2020 feridelevent_08 gebe değilim ama bende 5 yillik bir surecte 1 aşılama ve 1 tüp bebekten sonuç alamamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olsun inşallah
Ertugrulgulcem24 feridelevent_08 canım Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer pozitifi görürsün doktorun katil hücre tedavisi olarak nasıl bir tedavi uyguladı acaba
Cglayamn feridelevent_08 aleyküm selam Allah gönlüne göre versin böyle bekleyen herkese nasip etsin ben de bugün transfer oldum bakalımm..isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin Rabbim 🤲
feridelevent_08 Mizgin2020 Amin Amin Allah razı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ❤️❤️
feridelevent_08 Ertugrulgulcem24 Amin Allah razı olsun 🤲🏻❤️ sadece ilaç tedavisi olacakmış özellikle sordum kan dahi almadılar sadece ilaç verilecekmiş oda transfer gününden itibaren kullanacakmışım