Kubraa-1 Busetacir tutunma masajı nasıl oluyor acaba sayfayı takip ediyorum ama görmedim onu anlayabilir misiniz
Busetacir Kubraa-1 göbek değiliğinin 4 parmak altına 2 parmağınızla hafif bastırıp yuvarlak bir şekilde ovma yapıyorsunuz. Orası tam rahim bölgesi. Günde 2 3 sefer birkaç dakika yaptım ben yumurtlamamdan 5 6 gün sonra 3 4 gün boyunca
kumsal__ Baharmerve jeli aldimda elimde başka marka ovulasyon var diye almamıştım olmadı onuda alayım
Baharmerve kumsal__ ovulasyon testinin jelden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü eşimde sperm hızı dusuktu sayı azdı benim de amh düşük o yüzden tam günleri değerlendirmek işimize yaradi
kumsal__ Baharata doktor demedimi kız gebe olduğunu doktordan oncemi tukettin soğan kürünü.RABBİM evladını sana bağışlasın her daim ♥️
Baharata kumsal__ 3 ay denedim yumurtlama olmadı test yanlış olduğu için sonra testte de çıkmayınca hamile değilimdir diyip soğan suyu içtim sonra doktora göründüm hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi yumurtalıklarımda sonra hamile olduğumu öğrendim
Kubraylvc kumsal__ ikisinde aynı test biri strep test diğeri kaset testi aynı yanı sıze hangısı kolay gelirse ona devam edersınız
kumsal__ Baharmerve bendede amh düşük canım başka markanın var elimde ovulasyon jeli kullaninca kullanırım dedi ama sanırım ovulasyonuda bu ksiden sipariş edicem dün sipariş edicektim sıkıntı oldu bugün tekrar denicem
Baharmerve kumsal__ hamislerin duası kabul olurmuş Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım 🤲🏼🥰