PirayeAkca Selam kızlar 14+5 günlük hamileyim . Şunu yersem düşük olur bunu yersem bişey olur kafasında değilim. Ama az önce patlıcanlı sarimsakli yoğurtlama yedim. Misafir var evde bana patlıcan çocuk düşürtür kanama yapar dedi. Zaten daha önce ufak kanamalarim oldu durdurduk şükür 1 aydır yok. Ama bu kadın kafamı karistirdi patlıcan yiyip kanaması veya düşüğü olan var mi🤦♀️🤦♀️
Merveee1 PirayeAkca ben dün yedim nasıl bir bağlantısı olduğunu anlayamadım genelde yeşillik için derler onu patlıcanı ilk kez duydum
Sila7166 PirayeAkca ilk kez duydum bu milet bilip bilmeden herseye konusmasi yokmus sinir oluyorum bide ilk hamilelikse insani korkutuyolar biyle insanlarla sohbeti hamilelik bitunca azaltmak lazim 👍🏻
PirayeAkca Yasemincifci Merveee1 gerçekten bende anlamadım aptal kadın zaten panik bi insanım daha önce 5 haftalık düşük yapmıştım bu hamilelikte hop oturup hop kalkıyorum gerizekali boyle bişey dedi bende ne alaka dedim ellerini birleştirip bildiğimiz duyduğumuz var dedi 🤦♀️ böylelerini biraraya toplayıp yakmak istiyorum
ekintopalca Öyle şey olut mu yaa takılma bunlara günde 3 öğün patlıcan yemiyorsun sonucta haftalarca aylarca yemiyorsun ne olacak sanki..ada cayı da Düşük yapar derler ben doktoruma sordum 1-2 fincandan birşey olmaz sonucta cuval cuval kaynatıp içmeyeceksn dedi
Merveee1 PirayeAkca yani çok düşüncesizlik etmiş bide düştüğünüz de varmış yanı doktor mu kendisi hayret bişey benim domtorum bile sadece etli çiğ köfte yeme yeşillikleri sirkeli suda yıka dedi zararı olsa onu da söylerler 😒
Lovelies PirayeAkca millet onu der bunu der şunu yeme böyle olur der Yeşillikte birtek maydonoz yeme canım .
PirayeAkca Lovelies Sengulkrgz haklisiniz gerçekten bunlat kendini profesör sanıyorlar. Bana bir tanesi troid ilacı kullanıyordum bırak onu hamilelikte kullanılmaz dedi. Halbuki doktorum verdi. Gerçekten biktim bu bilmislikten
Sengulkrgz PirayeAkca hurafe anam hurafa takmayin milletin ne dedigine... ben haftanin nerdeyse 3 gunu yiyorum sarimsakli vs ...Ne sacma sapan seyler uretiyorlar yaaa offfff
031965 Patlıcan ne alakaymış valla iyice şaşırdılar ya 😂 az ye de ona kalsın diye demiştir belki bilemedim 😄😁 hiç bi mantığı yok
Deletedmom00251 PirayeAkca banada doktorun coraspirin verdi sana bunu birileri bırak der bırakırsın gebertirim seni dedi sen benden başka kimseye inanmıcaksn dedi😂😂
Sengulkrgz PirayeAkca agizlarini sustur ver cevaplarini bilmislerin ben hic affetmem vallaha veririm cevabu susup otururlar
Deletedmom00251 PirayeAkca o saçmalamış bence bizim evde her hafta pişiyo valla çocuğum yerinde maşallah😂
PirayeAkca Deletedmom00251 cok sagolun kızlar içimi rahatlattiniz inşallah patlıcan sadece bünyemize yarar🙏❤
songul123 PirayeAkca kuzum sen düşük yapacak kadar küçük değilsin 3 ayı doldurmuşsun korkma ye birşey olmaz ben çok yedim patlıcan
Caglaaa PirayeAkca 38+5 haftalık hamileyim hiç birşeyden kısmadım kendimi herşeyi yedim içtim hatta patlıcanı çok severim haftda bir yerim yani içini rahat tut bebek anneye tutunmak isterse her türlü tutunur
zge_frdi PirayeAkca ben cok severim cokta yedim su an 39 dayim hicbir sıkıntım olmadi. Boyle seylerde gönlünü karartma sonucta kilolarca yememissin her seyin fazlasinin bir zarari vardir elbet ama yediginde düşük yapsa doktorlar soyle zaten