_gulsum Sebur gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah darisi bize inşallah bizde 6sina gün aldık sezeryan olacam korku panik heyecan hersey var 🙈😅 rüyamda bile doğum yapiyodm o derece 😅
Sebur _gulsum 🙈🤣🩷 karışık duygular olması normal canım sakin olun müthiş bi duygu zaten bebeğe odaklanıyor insan bi an önce görmek istiyor.diğer bütün olumsuz şeyleri unutuyor insan
Sebur Tictack hadi ya sizin agri eşiğiniz dusuk heralde😮💨 malesef herkesin ki farkli oluyor işte çok odaklanmayın ağrınıza psikoloji insani çok etkiliyor kaç gün olmuş zaten yavaş yavaş rahatlarsın artik🙏
Sebur eliff4 yaa keşke görebilseydi zaten çok az duruyorlar o anı eşinin de görmesi çok güzel 🥲 olsun siz yinede üzülmeyin yapcak bisi yok yasak ise😮💨
eliff4 Sebur evet hem bana destek olsun istemiştim hemde bebeğimizin ilk anını beraber görelim istemiştim ama olmucak 😕 hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde inşallah
ilaymom Sebur ahahaha evet corluda oturuyorum yerlisiyim burasının , bende reyapta doğum yaptım 3 buçuk aylık bebeğim var kendi doktorum da optimed e geçti 😊