1daltun Doktorum rahim yumuşaman var diyerek erken doğum tehlikesi olduğunu belirtti ve hareketlerimi kısıtlamamı söyledi 33. haftaya gireceğiz bu durumu yaşayan var mı hafta ilerlediği için herkeste olan bir şey mi acaba
Mery6619 1daltun 2.gebeligimde 28haftalikken yumuşama var dedi dr 33+6da başka bi sebepten doğuma alındım. Dikkat edin haftanız küçük değil bol bol su içip dinlenin. İlaç verdiyse ihmal etmeyin
Elif-ayaz 1daltun bende olmuştu canım olabildiğince yat dinlen benim 32 de olup 34 de erken doğum yaptım ciğer geliştirici yaptır her ihtimale karşı faydası oluyor
Tugceyildirim61 1daltun bende de aynı durum var şuan 33 haftalığım 31.haftada söylemişti doktorum sadece yatıyorum
1daltun Mery6619 çok teşekkür ederim şu anlık ilaca gerek yok dedi yürüyüş ve pilates yapma dedi normal doğum düşündüğüm için pilatese gidiyordum umarım kötü bir sonuç ile karşılaşmam
Elif-ayaz 12 gün kuvezde kaldı ama solunum sıkıntısı 2 gün oldu sonrasında emme refleksi için kaldı pek sıkıntımız olmadı haftası küçük değil doğsa da