ezooezz MUCIZEMM__ çıksa bile olasılığı fetale göre düşük. Fetal dna %96-99 arası yani bunun ciddiye alınması gerekiyor.
Beyzadrs MUCIZEMM__ fetal genetik hastalıklara, detaylı da fiziksel rahatsızlıklara bakıyor nasıl diyeyim Allah korusun böbreği daha büyümüş olabilir farklı bişey olabilir gibi. Ama inşallah detaylı ultrasonunuz da temiz çıkacaktır 🌺
esca344 MUCIZEMM__ aslında ikisi farklı seyler fetal dna genetik hastalıklara bakar yuzde 99 kesin sonu verir detaylıda genetik hastalık teshisi net konulmaz ve organlar incelenir mesela genetik rahatsızlıgı yoktur bebegin fetal dna temizdir ancak kalbinde bir problem vs varsa bu detaylıda belli olur
fairytale_ MUCIZEMM__ endiselenme canim test temiz ciktiysa detaylidada bisey olmaz🥰hayirli haberler alirsin insAlllah
MUCIZEMM__ ezooezz fetal kromozomsal hastalıklara tek bakıyor diye biliyorum detaylı daha farklı değil mi
ezooezz MUCIZEMM__ fetal ile karşılaştırmalı olarak sordunuz diye anladım. Fetal genetik/kromozomsal hastalıklara bakıyor detaylı fiziksel. Yani kromozomsal hastalıklardaki doğruluk payı daha düşük. Ama fiziksel olarak herhangi bir sorun olsaydı normal ultrasonda bile belli ederdi kendini. En azından benim doktorum öyle incelemişti bir sorun çıkmaz korkma diyerek detaylıya yönlendirmişti.
MUCIZEMM__ Beyzadrs anladım canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize güzel sonuçlar alma nasip etsin 🌸
MUCIZEMM__ esca344 insan sanki fetal temiz çıkınca bir rahatlıyor ama önümüzde daha detaylı varmış ve sanırım bu daha önemliymiş bebek için her şey asıl o zaman netleşiyormuş
asli_13 Detaylıda organlar, iskelet sistemi, dolaşım sistemi vs. İnceleniyor. Onlarda bir sıkıntı olma ihtimali oluyor ne yazık ki. İnşallah onun da sonuçları güzel gelir 🙏🏼
MUCIZEMM__ ezooezz evet aslında fetal temizdi ultrasonda her gittiğimizde her şey yolunda diyerek gönderiyor doktor ama bazen detaylıda kalpte bağırsakta parlaklıklar çıkıyormuş sanırım bunlar da sorun olabiliyormuş Bu yüzden tedirgin oldum biraz belki de gereksizce 😌