Hazella Hanimlar merhaba size bir sorum var ilk bebegimi karnimda kaybettim belirgin bi kan pihtilasmam yok fakat yinede hamileliklerimde kan sulandirici kullaniyorum bi cocugum var simdi tekrar hamileyim ve yaklasik 3 saatlik bir ucak yolculugu yapicam oksapar zaten kullaniyorum tedbiren surekli olarak doktorum yolculuk boyunca arti olarak coraspin kullanmami soyledi fakat burda kullanipta kanamasi olanlari okudum bu beni korkuttu acikcasi bu durumu yasayan varmi yardimci olursaniz cok sevinriim gebelik haftam daha kucuk 10 haftaligim
Janssue Hazella bana da ecopirin verdi ve eger bir kanaman olurda birak dedi, dün cok az bir kanamam olunca bugun icmedim, ayrica astım hastasıyım aspirin astımımı da tetikledi, tekrar bir doktora danisirsaniz iyi olur bence progestan kullanıyor musunuz?
Cybermom Hazella bende 24 haftalıkken 3 buçuk saatlik uçak yolculuğu yapmıştım doktor bunun için coraspirin içmemi söylemişti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Cheryy1 Hazella ben gebeliğimin başından beri coraspirin ve oksaparı beraber kullandim bir sıkıntı yaşamadım
Aslanmom1 Hazella Ben gebeliğimin başından beri hem ecopirin hem oksapar kullandım. Hiç bir şekilde kanama ya da lekelenme yaşamadım. Doktorada sormuştum bu durumu kan sulandırıcılar eğer bir kanama olcaksa onu arttırır ama kendileri kanama yapmaz demişti. 34. Haftada ecopirini bıraktırdı doğumdan dolayı şuan 37. Haftadayım ve iğneye devam ediyorum.
Hazella Janssue sizede yolculuk için mi vermişti kan sulandırıcıyı? progestanı sadece uçaga bindiğim gün kullanmamı söyledi yolculuk boyunca coraspin gelince birak dedi
Janssue Hazella yok hayır erken dogum riskine karsi verdi, progestanı da bebek rahimde daha iyi tutunsun diye verdi. Progesteron seviyenizin 10ml uzeri olmasi gerekiyor buna bakildi mi?
Hazella Cybermom demekki veriliyo gerçekten aslinda benim endisem normalde oksapar igne kullaniyorum arti olarak kullanicagim icin sizde normalde kullaniyomusunuz igne vs ?
Kasimpatii Hazella oscapar ve aspirini birlikte kullanan arkadaşlar genetik testte benim pıhtılaşmam heterozigot çıkmıştı sizin de öyle mi? Tekrarlayan kimyasal gebeliklerim mevcut sebebi pıhtılaşma olabilir mi sizce
Sima-ak Ben 22 haftamda başladım coraspin kullanmaya her akşam bir tane içtim 34 haftaya kadar böyle gitti sonra 36 haftaya kadar gün aşırı içtim bıraktım şuan 38 haftadayım hiç kanamam yada başka birşeyim olmadı.
Cheryy1 Kasimpatii bu konu hakkında bir fikrim yok bebegim tüp bebek ben bu yuzden basindan beri kullanıyorum 🙏🏻
momysss Kasimpatii merhaba genetik testi nerede yaptırıyorsunuz hang bölüme gidiliyor hiç bilgim yok. Daha önce 20 haftalık kaybım var ve şu anda kimyasal gebelik geçiriyorum araştırılmasını istiyorumda :(
Kasimpatii momysss geçmiş olsun bizi tüp bebek merkezinin doktoru yönlendirmişti direkt hastanenin genetik bölümüne gitmiştik