Emineaygul 38 haftalık olduk 3800 kilomu Karın çevresi 40 hafta üzeri çıkıp normal dogumda omuz takılma riski var mi kızlar daha önce başına böyle bisey gelen oldu mu
Canoski Emineaygul cnm 2 dogum yaptı 4 kilo ıkiside nrml dgm öle bi drmla krslasmadim bide benim ccklrm iriydi karin çevreleri genelde 2 hfta önden gdydu
Emineaygul Canoski özeldeki doktorum.beni aşırı korkutuyor yok kilosu çok karın çevresi büyük normal riskli sezeryan düşün falan diye devletteki doktorum dediğiniz gibi hiç Bi sıkıntı.yok dedi normal.dogum için uygunsuz dedi kime güveneceğimi şaştım inan ki
Patatess Kilosu iyiymiş bebeğin maşallah. Belki bu hafta doğum olsa bir sıkıntı olmaz ama durdukça kilosu da artacak. Ona göre de düşünebilirsiniz. 🙌
Canoski Emineaygul 5 cm.vrms ztnnacklhhn 2 3 saate glr yavrun cnm saglklq kavuş bizede dua et bzde 34 haftlgz
Patatess Emineaygul O zaman kilosu normal sınırlar içerisinde hayırlısıyla sağlıkla bir avazda biter inşallah 🥰
Canoski Hic krkma cnm tklma vs olmuyor tbiki dgm kolay degl canimizdan can cikiuor sncda ama sknti olmz snmyrm hc byri tklmz krkma
Emineaygul Canoski inşallah amin canim inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizi Allah kolaylık versin size de vakti zamanı geldiğinde gelsin sağlıcakla yavrunuz