AlyaSu Busraprtk aynen her gün bebek videosu izliyorum biran önce gelsede sevsem 😊ama daha 17 haftamız var
Elaylama Busraprtk bu başlıkların gediklisi olacak gibiyim. 38+6 olacağım bugün bitince kaldı 8 gün ama ben hiç bu kadar 40'a dayanacağımı tahmin etmedim 38'de doğururum diyordum ama lafta kaldı 😂
Endegerlimoglum Busraprtk 36da bile sabirsizim ben. 40dakilerin halini anlayabiliyorum. Eşim bile bebeğime müebbet mi yedin cik artık içeriden diyo 😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Zehra5507 Busraprtk ikinci gebeliğim ama bende çok sabırsızım Geçen sene abimin karısı hamileydi ikinciye sanki ilk gebeliğin ne bu heyecan istek diye ama ilki ikincisi yokmuş her doğum başka merak 😍
YummyMummy Bu gece 39 oluyoruz cok heycanliyim her an gelebilir diye beklemek de cok zor. Her gunun sonunda bugn de gelmedi diyorum
Ozge11 Elaylama ben de öyle canım ya 38 gibi doğar diye hayal etmiştim hep 40.haftaya geldik tık yok😁 doktorum sıfır açıklık dedi yumuşama da yok suyum azalmaya başlamış çok korkuyorum sezeryan olmaktan Rabbim hayırlısını ver diyorum hep 🤲🏻☺️🌸
Sila7166 Busraprtk benim goz kac oldu bende bilmiyorum gun gun sayarak gecmiyo gibi hemeen yaz gelse 😍😍😍 minik kusuma kavussam hayirla insallah
Sila7166 Busraprtk insallah hemizizde saglikla guzel gunlerde rabbim onlari bize kavustursun daha cok yolun basindayim 17+4 ☺️👍🏻
Gulzar 38 haftalık olduk ne gelen var ne giden her kes doğurdunmu diye yazıyor çıldırıcam gel artık bebeğim😂☹️😩😓😢
Sila7166 Gulzar sen bitirmissin bile ya biz ne yapalim 😅17+ 4 😅😅minik kusun cinsiyetini bile ogrenemedim catliycam valla 😁😂
Gulzar Sila7166 bende 18 haftalık öğrenmiştim😄 inan her kes son gunler geçmez diyodu inanmıyorum 9 ay geçerde 10 gün geçmek bilmiyor her gün bugun doğuracam diye oyanıyorum doğmuyo🤦🏻♀️
Sila7166 Gulzar bekledigun gun olmaz derler ya beklemiyimus gibi yap sende bebesini kàndir 😅rabbim insallah sag saglim kucagini almayai nasip etsin😘