hatseum12 hanımlar evet göğüs ucum pembeydi genişledi ve kahverengi oldu ama benim mememin göğsümün normal ten rendi olan kısmıda karardı damarlı damarlı gibi bir tuhaf. böyle olan var mı ?
Maimom Ya benim de pembe olan kısmı çok koyulaştı. Acaba bu geçici bir şey mi etrafı da damar damar oldu hatseum12
KurabiyeninAnnesi123 hatseum12 hormonlardan dolayi kararma oluyor hatta sim siyah oluyor dogumdan sonra geçiyor progestan hormonundan kaynakli bölgesel kararma olabiliyor iki hamileligmde de yaşadm dogumdan sonra bütün belirtiler lekeler sivilceler kayboluyor düzeliyor
Elif1602 hatseum12 benimkide aynı . Tenim beyaz meme ucum aşırı koyu 😅 cinsiyetiniz belli mi ? Ben genelde erkek bebek bekleyenlerde gördüm kararmayı .
hatseum12 Maimom kara kalmaz inşallah meme ucu onu hiç bilmiyorum ama . ten rengim beyaz memelerim komple esmer şuan benim çok komik 🤣
_Ozge_06 Maimom Benimde öyle oldu aşırı karardı e kahverengi kısmı cok büyüdü. çok rahatsız edici bir durum.
Booksandcats KurabiyeninAnnesi123 ne kadar zaman sonra düzeliyor peki benim göğüslerim değil ama göbek deliğim karardı 🤷♀️ kara bir delik gibi duruyor şu an 🫠 doğum yapalı 2.5 ay oldu hiç değişmedi
KurabiyeninAnnesi123 Booksandcats göbek deliğimde kararma yaşamadm gögüslerim ve boyun bölgemde kararma oldu dogumdan snra 40 gün icinde düzeldi bu hamileligmde de ayni sekilde oldu
hatseum12 Elif1602 bizim kız pazartesi doğumum var iyice karardı vajinamda kararmış çok iyi göremiyorum ama 😂
KurabiyeninAnnesi123 Booksandcats insAllah kuzum ama geçer büyk ihtimal dedigm gbi hormonlardan kaynakli
Muhammedmomss hatseum12 oyle oluyo zaten 😁 korkma zamanla eski haline donuyo o rengi Benimkide okadar kara deildi bi hafta icinde baya koyulasmis ve tuhaf bi sekilde boynumda falanda kararma var insallah gecer
Zeynepgmsbs61 hatseum12 bende aynı durumu yaşıyorum ve ucu sürkeli soyuluyor nemlendirici sürüyorum🤷🏽♀️
Badehandekuzey hatseum12 esmerler napsın arkadaşlar ne kadar büyütmüşsünüz😂 zaten karaydı bide genişledi üstüne 😂😂