Busra963 Haftadayız daha çok erken ama seçenek olsun istiyorum başkasına gelince bir sürü isim sıralanabiliyor ama kendine gelince bulamıyorsunuz öneriniz olursa çok mutlu olurum🌸 modern kulağa hoş gelen isimlere bakıp duruyorum inşallah güzel isimler gelecek gibi hissediyorum
Cansunisa Busra963 bende düşünüyorum henüz karar veremedim 🤦♀️ bi kaç tane aklımda olanı söyleyim 🌸 Neva , Meva , Simay , Parla , İnci
Busra963 Cansunisa simayı bende düşündüm bir ara şimdilerde Mira güzel geliyor kulağıma birde ceylin 🌸
Busra963 Twogirlsmomy ay bir birimize fikir olsun istedim konuyu açarken inşallah hepimiz beğendiğimiz isimler bulabiliriz defneyi dayımın çocuğuna ben koydum şuan pişmanım keşke kendi çocuğuma ayırsaydım çok hoş bence 💕
Busra963 djjdjdksalla arya yı çok beğeniyorum ama var ailede alya ve arya hazal defne hepsi var resmen güzel isimleri kaptılar 🤭
Busra963 Cbkszn adıyla yaşasın inşallah çok tatlı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻 💕
Cbkszn Busra963 amin hepimiz inşalllah sağ salim hamilelik geçirip kucağımıza alalım bebeciklerimizi😍❤️