Herkese merhaba, hayatta mucizelere inanmayan biri olarak size bir umut olması için hikayemden bahsetmek istedim. Ergenliğin en başından beri sürekli olarak uzun süren adet kanamaları, Demir eksikliği, Aşırı kanama kaynaklı enerji düşüklüğü ve bayılmalar sonucu 25 yaşında erken menapoz başlangıcı teşhisi koyuldu. O zamandan sonra stresli hayatım başlamış oldu. Çünkü doktor bana 27 28 yaşına gelmeden evlenmem gerektiğini yoksa ileride çocuk sahibi olmak için çok zorlanacağimi söyledi. Zeynepkamilde 2019 yılında yumurta dondurma tedavisi olmaya çalıştım fakat yumurtalarimin İçinde canlı hücre olmadığı için tedavim iptal edildi. Böylelikle o yıl itibari ile benimle ileriye dönük umutlarım kırılmış oldu. Ama bu süre içerisinde buna odaklanmak yerine öncelikle yaşam şeklimi değiştirmeye karar verdim bunda doktorumun da etkisi oldu. Vardiyalı bir işten normal Düzende çalışılan bir işe geçiş yaptım. Sağlıksız yiyecekleri yemeyi bıraktım fırsat buldukça Yoga ve meditasyon yapmaya çalıştım stresimi yönetmeye çalıştım. Temiz havaya önem verdim İstanbul’un beni boğan trafiğinden uzaklaşmak için daha sakin bir işte çalışmayı tercih ettim. Demir eksikliğim icin damardan tedavi gördüm. İnsulin direncim vardı beslenme ile duzene sokmaya calistim. Bu yılbaşında doktorum hrt(hormon replasman tedavisi) başladı. Fakat bu tedavinin amacı sadece kırklı yaşlarında kemik erimesi önüne gecebilmek icindi. Geçen ay erkek arkadaşımla Tam da reglmden bir gün önce yaşadığım birliktelik sonucunda gecen hafta yaptığım gebelik testinde pozitifi gördüm hatta silik cıktıgı icin test bozuk sandım eczaneye iade icin gittim. Oradan hastaneye gecip beta testi yaptirdim ve hamileligim onaylandı. Aynı hafta icerisinde 48 saat arayla beta sonucum iki katina cikarak ilerledi. Ve gecen cuma gunu kese görüldü, doktor iki hafta sonra kalp atisi icin cagirdi. Bunları yazarken bile gerçekligine hala inanamiyorum. Hayatımda çocuğum olmayacak dusuncesiyle evlenmeyi de düşünmüyordum ama erkek arkadasimla evlenme kararı aldık. Bu sureci yasamayan durumumu anlayamaz ama mucize gerçekten varmış. Yaşam şeklinizi degistirip kalitenizi arttırın, cinselligi partnerinizle aşk dolu sekilde yaşayın, stresinizi yönetin ve gerisini allaha bırakın. Umarım sağlıkla kucağıma alabilirim dualarinizi ve iyi niyet dileklerinizi bekliyorum 🙏🎈