Booksandcats Kızlar sütüm bu şekilde pembeleşmiş internetten biraz baktım ama meme ucumda yara yok kan değildir dün kırmızı meyve tüketmiştim biraz fazla onlar sebep olmuş olabilir mi başına gelen var mı 🫠 
Gamzeli_03 Booksandcats hayır canım yediğin meyve böyle yapmaz göğsünün üst yada yanların da ağrı var mı peki
Ebrueren Booksandcats bence bir sorun yok yediklerinize göre sütün renginin değiştiğini instagramda görmüştüm bu normal olabilir birşeymiş
sacmalamakizim Booksandcats Çocuk doktorunuzun numarası varsa sorun bence, görselini de atın şimdi biz burada ne desek olmaz, doktor değiliz çünkü doktor daha iyi bilir. 😊
Booksandcats tamamdanolmuss  internette de böyle yazıyor ama bilemedim zararlı olur mu peki bu sütü vermek biliyor musunuz acaba
06Pembemavi80 Booksandcats değiştirmiştir. Cunku yara yok diyorsunuz. Pancar yemistik çocuklarla . İdrar ve büyük tuvalet rengi değişmişti ilk başta korkmustum meğer pancardan öyle olmuş. Çok şaşırmıştım. Sizde de öyle olmuş büyük ihtimal. Bir kaç güne normale döner. Bebeğinize şifa olsun. Yedikleriniz ona şifa versin✨💚💜
Gamzeli_03 Booksandcats kuzum ilk kez duydum aşağı da arkadaş paylaşmış oluyor Muş demek yeni bir bilgi öğrendim sayende 🤭🤗
yigitinannesiiiii Booksandcats benimde bildiğin portakal suyu renginde olmuştu o sıra aşırı meyve suyu portakal suyu vs tüketmiştim ama benim ilk süttü
ermelek1 Booksandcats bazı annişler alıngan oluyor ya o yüzden öyle dedim 😇😽 evet çok tatlı duruyor gerçekten bu paylaşım sayesinde bende bir şeyler öğrenmiş oldum teşekkürler 🥰❤️🍓
Cihangir09 Booksandcats koyu kırmızı meyveler rengini değiştirebilir korkmayın kan olsa böyle durmaz zaten parça parça gözükür
Birbenbirbebek Booksandcats aaa cok şaşırdım ya ilk defa görüyorum 😅😅 çilekli süt gibi 😂 hoşuma gitti