gbaharozkan october abla bence direk sperm testi yaptırın önce. Ondan sonra yumurta çatlatmaya uğraşın. Çünkü senin yumurtan çatlasa da eğer sperm kalitesizse birşey farkettirmez
adatuna october benim de 2-3 gün sürüyor hatta 3 gün sürdüğü ayda gebe kalmıştım. Ayrıca yiyecekler bunu etkilemiyor yani çatlamayı bol sıvı alın yeterli
october adatuna çatladı çatlayacak diye hata yaptım, sprem kalitesinin içinden geçtik bu ay o yüzden üzüldüm biraz 🥲 hayırlısı
cauuv1 Sen bana çatlaması için 3 havuc ye demiştin dün öglen pikti biliyosun 3 havuc yedim meraktan gldkfkkd aksamına catladı bugün de silikti hatta yeni catlama oldu belki ondandır belki degildir bilemiyorum tabi ama seninki catlamamısss gödkf
october cauuv1 ben de yemiştim dün terzi söküğünü dikemedi ahahhsjs bugün de iki tane yedim bitti havuçlarım artık 😀 2 gibi yapıcam yine lütfen çatlamış olsun
october adatuna çok sık ilişki yaşandı 4 gündür her gün nasılsa yarına çatlar diye değerlendirdik. sperm kalitesi için pek iyi değil
october gbaharozkan spermle ilgili bir sorunumuzun oldugunu sanmıyorum iki hamilelik geçirdim ikisi de ilk aydan oldu. kalpleri durdu sonradan pıhtılaşma varmış. sonuncu dış gebelik oldu, tek tüpüm oldugu için bu sefer denemede zorlanıyorum hemen olmuyor