Alone Deebg hastaneye yat deyip duruyorlar. Akşam gelip acilden yatış yapacağım yatayım da sussunlar artık ne yapacaklar bakalım böyle de tek dedikleri şey yatışı niye kabul etmiyorsun oluyor
Seda_066 Alone canım bana da sürekli yatış öneriyorlar benim de gebeliğim çok riskli ama perinatolojinin yatış şartları d çok ağır sen yattın mı
Antikci Alone benim de 4haftaya çıktı bu gün gittim 33haftalığım 29hafta karın çevresi doktor 34den sonra alcam dedi kilosu 3haftadır aynı sana bu sefer kac dedi kiloyu
Alone Antikci sabah erkenden özele bir gideceğim ona danışacağım o da aynı şeyleri söylerse ona göre öğleden sonra gidip devlete yatayım diye konuştuk eşimle cnm. Yine aynı kilosu 1800 lerde dedi değişmiyor yani bacak kafa felan haftası ile uyumlu ama karın 4 hafta geri
Antikci Alone benimde suan seninle aynı durum 1600 dedi bana da ama karın 4 hafta geri ve haftaya doğum olabilir neden erken almak istiyor bu kadar bilmiyorum suyu nst herşeyi iyi.
Alone Antikci canım benimde suyu kan akışı nst felan hepsi iyi ama karın çevresi geri kalınca bebek beslenemediği için diyorlar. Ve birden beslenme kesilip anne karnında ölebilir diye riske atmak istemiyorlar. Evet şuan kan akışı iyi bebeğe giden damarda sorun yok ama aniden akış kesilebilir bunu önleyemiyorlar işte
Deebg Alone karın çevresini geri ölçtuğu için karın çevresine göre kilo hesabi yapıyor büyük ihtimalle canım pozisyona bağlı bile farklı ölçülebilirmiş karın çevresi ama öyle dedi bugün doktor
Alone Deebg evet cnm öyle diyorlar ama gerilik giderek artıyor işte. Bacak,baş çevresi felan büyürken kilonun hep aynı çıkması ,karın çevresinin hiç bir şekilde ilerlemediği anlamına gelir o zaman. Daha büyük sıkıntı 😣
Deebg Alone bende senin tam tersi bugün özele gitmiştim güzel şeyler söyledi hatta 38+5 e sezeryan günü verdi şaşırdım yarında perinatolojiye gideceğim o ne diyecek bakalım
Alone Deebg ay inşallah bende güzel şeyler duyarım yaaa. Ama benim özeldeki doktorum da hep geri olduğunu söylüyordu zaten de belki geriliği daha az ölçerse işte bir umut
Alone Deebg canım özeldeki doktor yatmana gerek yok dedi nst bağladı herşeyine baktı hepsi iyi çıktı. Kilosuna da 1910 gibi bişey söyledi. Her hafta gel bana duruma göre risk görürsem doğuma alırım ztn dedi
Alone Seda_066 yok cnm henüz kabul etmedim her seferinde yatmayacağım diye imza atıp çıkıyorum. Ama bugün özele gideceğim o doktorda aynı şeyleri söylerse o zaman bakcam duruma göre. Yatmıyorum diye de artık sanki çok ilgilenmemeye başladılar gibi
Seda_066 Alone hangi doktora gidiyorsun ben hep Ali Turhan çağlara gittim her hafta başka asistan vardı
Alone Seda_066 bende genelde ona gidiyorum cnm ama dediğin gibi hep başkası oluyor. Bazen Zeynep hoca var ona alıyorum bazen Şevki çelene alıyorum ama hiç aynı doktora denk gelemiyorum.şimdi apar topar özele geldim kilosunu 1910 ölçtü yani daha iyi. Herşeyine baktı yatacak kadar riskli bir durumun yok yatma boşuna gidip de dedi. Az da olsa kilo alıyor kan akışı iyi suyu iyi sancı yok gidip kurcalatma boşa dedi