Sare088 bir nebzede olsa faydam dokunursa ne mutlu bana ben ilk transferde 10 gun boyunca hep yattim bi lavaboya kalkiyodum bi ilac ilmaya bir de yemek yicegim vakit ama 2.sinde ilk 3 gun sirt ustu yattim sonra evin icin de gezdim vucutta kan akisi olmasi gerekiyor cunku sonraki gunler sagimada yattim soluma da ilkinde hic dus almadim ama 2.sinde 5. Gun dus aldim cok kisa durdum 3 dakika felan yani ve soguga yakin bir ilikliktaydi suyum ozellikle yattigim yerde yemek yemedim ev hakli gibi mutfaga gectim illa sunu yiyim faydasi varmis diye kendimi zorlamadim normal rutinim de oldugu gibi herseyden yedim abur cubur da yedim meyvede yedim inanin hersey kafa da bitiyor varsa imkaniniz kendinizi rahat ve iyi hissedeceginiz birnin evin de kalin size ilk yazdigim yazida ki hastanede ki yatak olayini oyle yapmanizi tavsiye ederim ha bide idrara sıkısık olmak gerekiyor ya asiri doldurmayin kendinizi benim doktorum yarim depo dolu olsan yeter demisti 2 saat istirahat ettim hastanede hic lavaboya kalkmadim cikarken gittim ve eve gectim idrarimi o sekilde ayarladim