civcivim__ Sancım 5 dkkda bir nstde 100 çıkıyor sancılarımı azaltmaya çalışıyorlar. Bu haftada doğsa yoğun bakıma alacaklarını söylüyorlar. Doğarsa yaşar mı .
okuyananneeeee civcivim__ tam 34. Haftada doğdu kızım , 1870 gram doğmuştu 15 gün küvezde kalmıştı şuan 3,5 yaşında elimi tutarak uyuyor , merak etmeyin kolaylıkla alın kucağınıza 🌸
sweetmom_ civcivim__ tabii ki yaşar kötü düşünme. Benim tanıdığım 34. Haftada doğurdu 9 gün tek kaldı küvezde. inşaAllah senin minnosta sağlıkla doğsun.
susam_18 civcivim__ oğlum33+4 de doğdu 2600 22 gün kaldı. Sancılarım 100 lerdeydi durmadı 6 cm de açılmam vardı sezaryen oldum. Sakin olun herşeyin hayırlısı.3 yaşında abi olcak şimdi☺️
Deniz4848 Tabiki yaşar benim kızım 33 de doğmuştu 2100 gram ve su an 10 yaşında Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ozge3555 Prematüre bir bebek olarak şuanda bebeğimi bekliyorum düşündüğünden daha savaşçı ruhlu oluyoruz sağlıcakla al kucağına inşallah ❤️
okuyananneeeee civcivim__ evet benim suyum gelmişti ama 29 haftadan bu yana suyu azdı ve açılmam olmadı sancım da yoktu , suni sancı vermediler ikinizde kaldıramazsın demişlerdi
Gulcinnnnanne Tabiki yaşar benim oglumda 31.haftaya baslayacakken dogdu 1,5 kilo 1 ay kuvezde kaldi simdi 4,5 yaşında.sağlıkla gelsin sizinkide
Hamileolmak1 civcivim__ bende 34+6 doğum yaptım bebeğim 2590 kilo doğdu küvezde şuan solunum sıkıntısı var ama yavaş yavaş atlatıyor anne sütü götürüyoruz devamlı 8. Günümüz bugün sıkmayın canınızı tabiki yaşıyorlar bizim yoğun bakımda 1000 kilo yaşayan bebek var rabbim acil şifa versin size umarım vaktini bekler bebiş sıkmayın canınızı
civcivim__ Eceninanne bende bir önceki gün öyleydim sonraki gün doğum sancısı çıktı nsttde yatış verdiler . 33 +4
Eceninanne civcivim__ yaşar Allahın izniyle. Ben 31 de doğum yaptım 28 gun kuvezde kaldı suan 3 yasında cok sukur Rabbıme bir sıkıntımız yok. Premetureler zeki olur derler ınanmazdım gerçekten kızım cok zeki. Erken yurudu erken konustu . Masallahızı alırım😊❤️
susam_18 civcivim__ bunu doğumdan sonra bende sorguladım ama o an hiç bakmadılar sezaryenden sonra söylediler bu kadar açılmam olduğunu. Ağlıyordum sürekli zaten aklıma gelmedi normal doğurmak erken diye.
Hamileolmak1 civcivim__ içiyor gırtlağında hortum vardı bugün emzirttiler benimde 5 cm açılmam vardı 1. Sezeryan diye mecbur sezeryan oldu