Selam kızlar

39 haftalık hamileyim doktorum 40+1 suni sancı ile doğumun olacağını söyledi ama suni sancıdan çok korkuyorum normal yolla sancımı nasıl başlatabilirim🥺

Hurma
Ananas
İlişki
Sıcak duş
Ahududu yaprağı cayı
Pilates topu
Merdiven in cık
activating labor videosu

Anlıyacağınız tüm tuşlara bastım, ama kızımın gelesi yok.. bi yürüyüş fazla yapamıyorum acaba ondanmı 😂😂

Şu doğumu başlatma konuları çok garibime gidiyor ya ben süreç uzasın istiyorum ondan galiba 😅 uygulamaya bakmaya korkar oldum kaç gün kaldı diye hepimiz için hayırlısı olsun.

Nazo77 eger suni sanci ile yatisin yapilcak demeseydi bende bekleme taraftariydim ama oyle diyince bi korktum🥲🥲

Adensu_ Valla bana dünden dedi ilk nstye girdim 34ncü hafta 41 kadar doğdun doğdun doğmadın biz müdahale edicez dedi 😅

Nazo77 son haftalar gittikce agirlastigimiz icin artik dayanilmicak gibi oluyor malesef, insan bide yavrusuna kavusmak istiyor yanii🥰🥰

Sen kac haftaliksin

Adensu_ başka bi doktordan daha görüş alın bence çünkü ben 43 te doğum yaptım sizin ve bebek için bir sıkıntı yoksa beklenebilir . Ayrıca suni sancı korkulacak bir şey değil gçzünüzde büyütmeyin

Adensu_ bende 39+1 deyim pilates topunda egzersiz yapıyorum bakalım ne zaman gelicek dr çatı mua yapmadı bu haftada gelmezse haftaya gidicem bakalım doktora ne diyecek

Adensu_ tam aradığım post 😍 40/2 oldum ve bende ısrarla suni sancıya dayanmaya çalışıyorum normal yollardan gelsin diye fakat gram sancı vs yok . Bebek kafası kanalda ama biraz daha inmesi gerek dedi . Pazartesi yatış önerdi artık . Ama ben istemiyorum . Suni sancıyı ilk kızımda 41/2 de yaşadım 9 saat ve çok yorgun bitkin düşüp ömrümden ömür gitmişti . Sütüm kesildi o stresten korkudan 10 gün . Yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum 🙈

Adensu_ hepsini yapmış biri olarak söylüyorum ki hiçbiri bir işe yaramıyor 38+6 da sabah uyurken aniden sıcak su hissettim bacaklarımdan aşşağı sanki çeşme gibi su akıyordu bir gün sonra kontrol günümüzde hemen hastaneye gittik 1 cm açıklık var dı yani yaptığım hiç bir şeyin etkisi olmamıştı 🤷‍♀️

Herşeyiii yaptım ilişki hariç ….
            Hiç bir faydası olmadı
            Çok yüksek katlı binada oturuyorum ne çok indim çıktım o bile fayda etmedi
            zorla olmuyormuş 🫠 😃
            Doğumda bile kordonu tuttu gelmek bilmedi
            40+1 suni sancılı doğum 😌
            Size tek tavsiyem perine bölgenizi esnetecek sporlar yapın😇perine masajı gibi