Berraeray1 Aşılamanın 3. Günü çatlatma iğnesinin 5. Günü inanılmaz bir gaz sancısı var göğüslerim de de üstüne bastırınca ağrı var belirtileriniz neydi çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor sohbetinize ihtiyacım var 😇
Berraeray1 tatlibebegim_ benimde bu 3. Ama diğer ikisini 3-4 yıl önce yaptırmıştım hiç hatırlamıyorum o yüzden çatlatma iğnesinin etkisini takip etmek için bugün test yaptım pozitif çıktı etki hala devam ediyor ama bu gaz sancısını sık idrara çıkmayı falan hiç hatırlamıyorum
tatlibebegim_ Berraeray1 benimde sonucumun sonlarına doğru bu şekildeydi sık idrara çıkma gaz sancısı ve göğüs hassasiyeti bide her an adet olacakmış hissi vardı
Rachelgreen94 Bende 2.aşılamamı cuma günü oldum adet olucakmış gibi ağrım var , gaz sancısı ve bacaklarım sızlıyor. Bu kez tuttuğuna dair inancım var nedense♥️ ilk aşılamam negatifti hiç belirtim yoktu
Berraeray1 Rachelgreen94 gönlünüze göre olsun inşallah gaz sorunu bendede var kasık ağrısı veya bel ağrısı yaşamadım sadece göğüslerim fena 😖
_Feslegennn__34 Berraeray1 ben aşilama sonrası hiç hiç test yapmadım adet günü yapmiştım ve silik şekilde öğrenmiştım ögrendigimde iğnenin 15 günü olmuştu
Berraeray1 _Feslegennn__34 beklemem en sağlıklı galiba çünkü ben testle takibini yapıyorum iğnenin 6-7. Günü test negatif olmuştu hala devam ediyorum tekrar pozitif çıkıyor bilmiyorum hayırlısı bakalım
_Feslegennn__34 Berraeray1 eğer bi kere negatif gördüysen şimdi pozitifse o zaman gebelik vardir yoksa pozitif olmaz yine