SedaNur76 Kızlar bugün gün içinde 10 defa kasılma olmuştur karnım sertleşiyor afedersiniz büyük tuvalet yapma hissi gibi oluyor sonra hemen geçiyor
Beybiigirl SedaNur76 ilk hamileligimde son zamanlarda çok kasılmam oluyordu ama bir gün değişik daha sert daha sık oldu gecesinde suyum geldi halbuki o sanciymis ben sanciyi hissetmemisim kasılma sanmisim çok sık oluyorsa olabilir yani
Ssssserapppp SedaNur76 en merak ettigim soru bu, benimde düzensiz kasılmalarim var ve çok korkuyorum ya soğururken anlamazsam diye
SedaNur76 Serrabade 39 +0 Dk tutmadım ama gün içinde sürekli oldu ama söyle söylebilim yarım saatte bir bazen daha uzun bazen daha kisa
Serrabade Doktor 10 ve üzeri olursa doğum için hazırlıktır demişti bi git istersen açıklığına bakarlar
Elifzgn Benimde oluyor 35 haftalik olduk doktorum. Çocuğun ve rahminiz doğuma hazırlanıyor çok normal dedi. Sık olursa ve. Çocuğunuzu gün içinde 10kere hisetmeseniz gelirsiniz dedi
SedaNur76 Elifzgn benimde zaten o haftalar başladı ama günde 1 yada 2 olurdu bugün çok sık hissettim bebeğin hareketleri gayet iyi
1Ali Doğum başlayacak demekki, şuan düzensiz geliyor yazdığınıza göre doğum başlarken daha düzenli gelmeye başlayacak anlarsınız zaten su gibi doğumunuz olsun🌸
Mayefk 39+1deyim ve aynı şeyi yaşıyoruz. Kasıklarımda vs sancı yok ama karnımda sürekli bir kasılma oluyor. Hastaneye gitsem mi biraz daha mı beklesem ikilemde kaldım😣
Basakcum Mayefk eger periyodik ve sık oluyorsa bir gidip kontrol ettirmemizde fayda var. Aslolan ağrılı kasılma olmasıymış ve fakat bazen ağrı hissedilmeyebiliyormuş. O yüzden riske atmayın derim
Mayefk Basakcum gündüzleri çok rahatım bir şey yok ama akşamları başlıyor. Belli bir düzeni de yok yarım saatte bir yirmi dakikada bir gibi takip edemiyorum yani. Bakalım yine olursa gitmeyi düşünüyorum ama artık son düzlükteyiz böyle beklemek sürekli vücudu dinleyip nerem ağrıyor nerem kasılıyor demek yoruyor insanı cidden
Mayefk SedaNur76 bende de gündüzleri tık yok akşamları başlıyor ve düzensiz dediğin gibi. Ama son haftaya girdiğimden daha da stres oluyorum.