Tazeanne74 Uyuyamayanlar burda mı 😔🙋 23+0 haftalığız 🦋🤰🐣 Haftaları birbirine yakın olanlar arkadaş olsun🤗
yeni_anne2 Tazeanne74 burdayım😁 26 haftalik olduk🌸 éşimın işten gelmesini bekliyorumm uykum erken gelmiyor zatenn gece 2 yada 3 gibi uyabiliyorum
Tazeanne74 yeni_anne2 Benim kız gece 12 den sonra hiç durmuyor sürekli hareket halinde sabaha karşı uyuyorum.
tubavarlikk Tazeanne74 uyuyamıyorum nefes darlığı mıdır nedir , nefes alırken öksürme geliyo çok yoruldum 😭 hastayım bir haftadan fazladır , öksürük geçmiyor tuhaf bişey , özellikle geçe yatakta çabalamaktan bitap düşüyorum
fairytale_ Tazeanne74 bu haftalarınızda ne kadar uyuyabılırsenız uyuyun🥲35+2 uyuyamıyorum mıdemden bel agrısından ara ara vuran sancıdan 🥲
Tazeanne74 fairytale_ Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Bu haftalarda böyleysem son haftalarda ayakta uyurum herhalde😔
Meltemanneolsun Benim de uykudan gözüm açılmıyor 7 den beri uyudum eşim uyandırdı demin tekrar uyuyacağım. Normalde çok az uyuyan biriyimdir 1 haftadır böyle. 4+3 um daha
Tazeanne74 Meltemanneolsun Uyuya bildiğin kadar uyu ilk zamanlarda ben de başımı yastiktan kaldiramiyordum.
Pembiskizim Tazeanne74 14. Haftadan heyooo haftalardır gram uykum yok ilk kızımda böyle değildim sürekli uyurdum şimdi uykunun u su yokkk nasıl geçecek böyle günler bilmiyorum 😂🤦♀️
seyma0661 Tazeanne74 24+4den selamlar. uyuyamayan değil de uyumak istemiyorum gündüz canım sıkılıyor gece daha keyifli geçiyor. Yarın şeker yüklemesi var bişey yiyip içemiyorum ona stres yaptım canım şuan her şeyi çekiyor yiyemeyeceğim için 😂😂
2418 Tazeanne74 merhaba uyuyamiyorummm adet günüm bugün du olmadım acaba hamilemiyim diye düşünmekten kafayı yiyorum 😁 inşallah hamielyimdir
Elifzgn 35haftalik olduk miğde yanmasindan uyuya miyorum uyusamda miğde yamasiyla iniyorum malesef az kaldı Allah’ın izliyle gecicek.