Hasret18ayaz Nolur biri bir yol gostersin mide bulantisindan hicbirsey yiyemiyorum önüme gelen herşeyden tiksiniyorum aklıma gelen her yemek midemi bulandırıyor ne yapicam ben ilaç kullanıyorum birşeyler yemem lazım sizler bu durumda naptınız
N135A Hasret18ayaz aynı durum bende de var yeyince biraz olsun mide bulantısı hafifliyo Birseyler yemeyi dene çiğ köfte yıyebilirsin mesela o rahatlatıyor mideyi
Gkcackgz Hasret18ayaz ya sizin oralarda ne nedir bilmiyorum somak eski ile yapılan bir eskili tarif var soğuk içilen bir şey çorba gibi içine haşlanmış patlıcan ve biber giriyor ondan icmenizi çok çok öneririm 25. Haftadayim hep onunla idare ettim çok şükür hiç kusmadim midem çok hafif bulanır hemen geçerdi ama adı ne sizin orda bilmiyorum
Anonimee61 Hasret18ayaz bende öyleydim hatta hastanelik oluyordum kusmaktan bulantıdan aç kalıyordum hep prilam verdi doktor mis gibi su an
Hasret18ayaz Gizem9191 evet bende şuan tost yiyeorum sabah biraz ekmek yedim ve akşama kadar aciktigimi bile fark etmedim çok kötü çok oglumdada böyleydi ama unutmuşum
Nazo77 Hasret18ayaz Doktorunuza söyleyin başka ilaç yazsın birde onu deneyin bende 3-5 kez çıkardım ama sürekli bulantım olmadı hiç umarım en kısa sürede geçer.