sevgibeybi Hatice_00 helal olsun bence cesaretiniz varken yapın gitsin😃 en azından bir kere huni takarsınız geçer gider😃 ben de öyle istiyorum ama daha ilki nasip olmadı 🤷🏼♀️
Hatice_00 sevgibeybi büyükte olsa illaki ikincisi olacak ve yine aynı şeyler yaşanacak kaçış yok 😂 zaten arada 21 22 ay olacak doğana kadar
sevgibeybi Hatice_00 3 yıldır evliyiz hep korunduk 3 aydır da deniyoruz bu ay ovülasyon yaptım ama dün regl oldum 🤷🏼♀️
Hatice_00 sevgibeybi dördüncü ayimda kaldım iki yıllık evliyiz üçüncü demede çatlatma iğnesiyle kaldım adet bitti üç gün sonra ilişki on dört gün boyunca günlük ilişki 😂
sevgibeybi Hatice_00 etme eyleme ben bu ay günaşırı yaptım diye bayılacaktım😂😂 neyse bir hafta her gün olur da ikinciye bakılır 😂😂
sevgibeybi Hatice_00 bu ay ilk defa ovülasyon yaptım çok gerildim. Regl oldum da rahatladım 🤭 bi daha ki aya takvimde ne zaman görünüyosa o zaman test de yaparım😃 yıpratıcı bir süreç Allah herkese kolaylık versin
Hatice_00 sevgibeybi Allah isteyen kimseyi geri cevirmesin 🤲 ama kafada bittiği zaman oluyorsun kendini takvimle sınırlama